McDonald’s a lansat un scaun de gaming McCrispy, cu suport pentru cartofi prăjiţi

Scris de | 8 noiembrie, 2022
McDonald’s a lansat un scaun de gaming McCrispy, cu suport pentru cartofi prăjiţi

Din ciclul „produse de gaming la care nu ne aşteptam”, azi apare un scaun de gaming branduit McDonald’s. Gigantul fast food a lansat ceva ce ar putea fi perceput ca o glumă de 1 aprilie, dacă nu eram la început de noiembrie. Scaunul se numeşte McCrispy Ultimate Gaming Chair şi avem detalii despre el mai jos.

În primul rând produsul vine de la McDonald’s UK şi adoptă nuanţa galbenă clasică pentru restaurantele şi produsele McDonald’s. Are tapiţerie galbenă şi inscripţii McCrispy, plus o pernă cervicală neagră şi accente negre. Alte aspect inedite includ un suport pentru cartofi prăjiţi, cu spaţiu pentru două sosuri McDonald’s. Există şi o zonă specială care încălzeşte burgeri în cotierele din stânga şi dreapta. Materialul folosit aici, probabil imitaţie de piele ar fi foarte uşor de curăţat de sos, sare, firimituri.

McDonald’s a mai instalat şi un suport pentru şerveţele, plus o bară cu un soi de baveţică sau lavetă. În ultima vreme gaming-ul e promovat ca sport, eSports mai precis şi gamerii ca atleţi, deci astfel de produse mai strică imaginea de activitate sănătoasă şi viaţă echilibrată. Din păcate scaunul e doar un concept şi aşa va rămâne, fiind produse doar 4 unităţi, care sunt oferite la un soi de licitaţie pe pagina oficială Facebook McDonald’s în acest moment.

Competiţia e deschisă doar pentru rezidenţii UK, care au peste 18 ani.

Etichete: , , , ,

Sursa: Notebookcheck