GIVEAWAY. Bucharest Gaming Week 2022 – Te poți juca pe cele mai noi telefoane și televizoare Samsung

Scris de | 11 noiembrie, 2022
GIVEAWAY. Bucharest Gaming Week 2022 – Te poți juca pe cele mai noi telefoane și televizoare Samsung

Bucharest Gaming Week este deja în plină desfășurare, însă momentul principal al evenimentului va avea loc pe 12-13 noiembrie, la Palatul Parlamentului, acolo unde fanii gaming-ului vor putea explora o mulțime de zone create special pentru ei. Un astfel de corner va exista și din partea celor de la Samsung, care au pregătit mai multe gadget-uri lansate în acest an pe care te vei putea juca și pe care le vei putea testa live.

Astfel, vizitatorii BGW din acest an vor putea vizita o zonă special amenajată dedicată gaming-ului pe mobil, echipată cu cele mai noi și mai puternice terminale ale producătorului sud-coreean, Samsung Galaxy S22 Ultra, respectiv pliabilul Samsung Galaxy Z Fold 4. Primul oferă cea mai puternică experiență de gaming de pe un device Samsung, în timp ce experiența oferită de cel de-al doilea și al său ecran uriaș de 7,6 inci nu trebuie ratată, reprezentând probabil cea mai plăcută și imersivă posibilitate de a juca un joc pe telefonul mobil la momentul actual.

Corner-ul mobile va include o mulțime de activități și evenimente, și aici vor fi prezenți de-a lungul evenimentului influenceri și gameri din Team Galaxy. Sâmbătă, reprezentante ale echipei de fete gamers GRL Power vor fi prezente la stand, alături de un invitat special (Bruja), pentru ca după-masă, Deliric și Tedereu să organizeze un eveniment de 1v1 în PUBG Mobile. Ziua de duminică îl va regăsi în zona mobile pe Jaxi, care va înfrunta membrii din comunitatea sa, iar alte două membre ale GRL Power vor fi prezente (Alexa TV & Reddysh).

O altă zonă va fi dedicată gaming-ului pe consolă, iar ecranele la care se vor uita vizitatorii vor fi cele mai noi televizoare Neo QLED de la Samsung, din generația 2022. Am vorbit și noi despre experiența de gaming pe Neo QLED-urile sud-coreenilor aici, iar calitățile lor pe acest segment sunt greu de contestat. Va intra în scenă acel game mode, realizat special pentru jocuri, iar consolele pe care le vei putea vedea vor fi Xbox-uri, grație parteneriatului dintre cele două companii. Aici va fi prezent Ovvy (Ovidiu Pătrașcu), pe care îl vei putea provoca la meciuri de FIFA între 15:30 și 16:30 sâmbătă, respectiv între 15:00 și 16:30 duminică.

Și pentru cei activi sau dornici să mai facă ceva pași în plus, va exista și o zonă pentru Galaxy Watch5, cel mai nou smartwatch al Samsung, unde vor putea dansa, măsurându-și bătăile inimii și activitatea fizică pe care o vor realiza acolo. Galaxy Watch5 are o mulțime de funcții pe care le vei putea descoperi live, în cadrul Dance Challenge, alături de Alexa Story, atât sâmbătă, cât și duminică, și vei putea vedea cum joaca poate fi și epuizantă din punct de vedere fizic.

Pe scena principală, Graure și Bogdan Techeș vor vorbi pe o temă extrem de interesantă, în ziua de duminică, de la ora 14:00 – „From Digital Art to Reality”.

De asemenea, cei care vor să vadă live o sesiune de gaming cu miză mare, se vor putea uita la finala competiției de Free Fire, care va fi transmisă tot la cornerul Samsung din cadrul BGW și comentată de cei de la Nexus. Doi dintre cei mai mari jucători de Free Fire din România, King Seby (Sebastian Badea) și Busu (Nicu Stoica), se vor alătura Samsung și vor deveni comentatorii oficiali ai competiției. Observațiile, glumele și comentariile lor vor putea fi urmărite de fiecare dată LIVE, pe canalul de YouTube Nexus Media și pe pagina de Facebook a lui Sebastian Badea a.k.a. King Seby, unde fanii le pot pune întrebări în timp real și pot discuta în detaliu evoluția competiției.

Compania sud-coreeană a investit în ultimii ani constant în zona de gaming, fiind unul dintre numele pe care le întâlnești la mai toate evenimentele din această sferă organizate în România. În 2020, Samsung a lansat o platformă de comunicare dedicată exclusiv gaming-ului, #PlayOnWithSamsung, sub umbrela căreia au fost realizate mai multe lucruri notabile de atunci, precum realizarea primei echipe de fete gamers din România, GRL POWER, amintită mai sus, sau organizarea unui concurs de League of Legends: Wild Rift, primul de acest fel din țara noastră.

#PlayOnWithSamsung include peste 20 de ambasadori, atât gamers, cât și non-gamers și își propune să promoveze gaming-ul în și din România, acesta fiind unul dintre segmentele care au atras cel mai mare interes în peisajul tehnologic al ultimilor ani.

GIVEAWAY: Caștigă 2 bilete la Bucharest Gaming Week

Dacă ai citit până aici și nu ai încă un bilet la ediția Bucharest Gaming Week din acest an, avem o veste bună: oferim, alături de Samsung, două bilete full pass, pentru eveniment, unde vei putea încerca o mulțime de jocuri noi și multe alte lucruri. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebarea: ce jocuri ai vrea să încerci la BGW pe device-urile Samsung? Răspunsul îl așteptăm pe pagina noastră de Instagram, la postarea dedicată concursului, pe care o poți găsi aici.

Etichete: , , , , , ,