The Witcher 3 Next Gen se lansează în decembrie

Scris de | 17 noiembrie, 2022
The Witcher 3 Next Gen se lansează în decembrie

Până să vedem cel mai mic semn cu privire la un Witcher 4, azi aflăm când se va lansa ediţia next gen a lui Witcher 3. Hitul de acum 7 ani primeşte un nou suflu, sub forma unei ediţii pentru platforme next gen, care va sosi gratuit în decembrie.

CD Projekt Red a decis să ofere posesorilor jocului The Witcher 3: Wild Hunt o ediţie refăcută Next Gen începând cu 14 decembrie. Cei care au cumpărat deja jocul original trebuie doar să upgradeze complet gratuit. Acest titlu va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series S xi X, dar şi pe PC. Originalul a debutat în primăvara anului 2015, fiind disponibil pe PS4, Windows şi Xbox One.

Ulterior avea să ajungă şi pe Nintendo Switch, în 2019. A încheiat din condei o trilogie foarte iubită şi a pus capăt frumos poveştii lui Geralt of Rivia. Jocul original a fost dezvoltat folosind REDEngine 3 şi a avut un univers uriaş şi destul de populat. E unul dintre cele mai bine vândute titluri din istorie, cu peste 40 de milioane de unităţi. Acesta este un action RPG cu perspectiva third person, în care îl controlăm pe Geralt of Rivia, un ucigaş de monştri, aka un Witcher.

Nu mai puţin de 16 DLC-uri gratuite au fost lansate, asta după ce dezvoltatorul polonez a studiat ce vrea lumea de pe Reddit şi forumuri. Cele mai apreciate DLC-uri au fost Hearts of Stone şi Blood & Wine, care adăugau încă 20-30 de ore de gameplay. Jocul în sine oferea lejer 30+ ore de gameplay. Între timp CDPR pregăteşte şi un DLC consistent pentru Cyberpink 2077, Phantom Liberty.

Etichete: , , ,

Sursa: mysmartprice