Google Pixel Fold apare în imagini, ca un soi de hibrid între Z Fold şi Pixel 7 Pro

Scris de | 9 decembrie, 2022
Google Pixel Fold apare în imagini, ca un soi de hibrid între Z Fold şi Pixel 7 Pro

Google ne-a rămas datoare în 2022 cu o tabletă nouă Pixel şi cu un prim telefon pliabil Pixel. Primul model există deja şi a fost doar amânat, iar pliabilul nu a primit decât scăpări până acum. Cea mai nouă este cea sub formă de randari, pe care le vedeţi mai jos.

Dacă OPPO a riscat şi a încercat să facă altceva decât Samsung cu Galaxy Z Fold-urile, oferind o diagonală mai mică pe OPPO Find N, ei bine Google merge pe ruta sigură. Asfel, în afară de camera principală, Pixel Fold arată ca un Galaxy Z Fold. Google a fost timidă cu detaliile privitoare la telefonul sau pliabil, cunoscut şi ca Pixel Note pentru o perioadă.

Sursa acestor randări dezvăluie şi faptul că Google Pixel Fold va sosi cu un ecran intern de 7.69 inch, cu muchii destul de groase sus şi jos. În partea dreaptă a muchiei de sus avem o cameră frontală. A doua cameră selfie se afla decupată în ecranul extern, de 5.79 inch. Rama telefonului este fabricată din metal, lucru indicat de faptul că avem decupaje pentru antene în această ramă.

Camera ar putea fi luată direct de la Pixel 7 Pro, fiind integrată aici sub formă de „vizor”. Ce ştim e că e o cameră triplă, ce ar putea include un senzor de 50 MP, unul de 12 MP ultrawide şi o cameră de 48 MP telephoto cu zoom optic 5X. OnLeaks dezvăluie şi dimensiunile telefonului: 158.7 x 139.7 x 5.7 mm. La interior vom avea un procesor Google Tensor G2, 12 GB RAM şi 128 sau 256 GB stocare.

Se vehiculează şi un preţ de 1799 dolari, similar cu cel de la Z Fold 4 la debut.

Etichete: , , ,

Sursa: OnLeaks