OPPO prezintă ochelarii AR Air Glass 2, gadgetul medical OHealth

Scris de | 15 decembrie, 2022
OPPO prezintă ochelarii AR Air Glass 2, gadgetul medical OHealth

OPPO a deschis porţile conferinţei INNO Day 2022 pe 13 decembrie şi a prezentat acolo o serie de gadgeturi şi soluţii futuriste. A prezentat OHealth H1, care monitorizează sănătatea, cipul MariSilicon Y şi ochelarii AR Air Glass 2.

MariSilicon Y este un chipset system on chip axat pe Bluetooth Audio. Este unul dintre primele cipuri care folosesc tehnologia N6RF, care oferă o creştere de 50% a lăţimii de bandă Bluetooth faţă de SoC-urile Bluetooth actuale. Pot transmite audio lossless 24 bit/192 kHz.

A debutat şi brandul OHealth şi primul produs din gama, un health monitor. E practic un dispozitiv medical pentru acasă, care monitorizează saturaţia de oxigen, face un EKG, ascultă plămânii şi analizează ritmul cardiac, temperatura corporală. Monitorizează şi somnul. OHealth H1 cântăreşte 95 de grame, are un design oval, cu margini rotunjite.

Poate cel mai interesant produs este Air Glass 2, o pereche de ochelari AR, care cântăreşte doar 38 de grame. Are design robust şi primele lentile SRG-difractive waveguide din răşină. Au şi dioptrii şi rame personalizabile. Permit realizarea de apeluri, traducere în timp real, oferă navigare şi conversie a vocii în text pentru cei cu probleme de auz.

INNO Day continuă şi vom vedea şi telefoane pliabile noi Find N în curând.

Etichete: , , , ,

Sursa: fonearena