MSI dezvăluie un nou laptop de gaming Titan cu ecran 4K mini-LED

Scris de | 30 decembrie, 2022
MSI dezvăluie un nou laptop de gaming Titan cu ecran 4K mini-LED

MSI a început să dezvăluie din produsele pe care le va aduce la CES 2023. Printre ele se numără şi un nou laptop din seria Titan, cu ecran 4K Mini-LED.

Pe numele său complet MSI Titan GT77, acest laptop de gaming este unul cu dotări ultra high end. Ecranul integrat aici se bazează pe un panou AUO AmLED mini-LED 4K cu diagonală de 17 inch. Utilizarea de mini-LED-uri pe laptopuri e încă nouă, dar e clar că sunt superioare panourilor LED. E vorba despre mii de variante miniaturale de LED-uri integrate într-un singur panou.

Panourile LED clasice au doar câtva sute. Astfe avem parte de luminozitate mai crescută, contrast mai intens şi negru mai adânc. MSI promite luminozitate de peste 1000 nits, 1008 de zone de dimming, care permit obţinerea unei imagini mai sharp. Refresh rate-ul ajunge la 144 Hz, iar timpul de răspuns la 3 ms, ceea ce îl face excelent şi pentru gaming competitiv şi eSports.

Din păcate tot ce ştim despre acest laptop se opreşte la ecran, iar MSI a păstrat detaliile pentru CES 2023. Mă aştept la un CPU Intel Core Gen 12 sau 13, un Ryzen mai răsărit, plus 32 GB RAM şi o placă RTX din seria 3000, poate chiar 4000.

Etichete: , , , ,

Sursa: Slashgear