CES 2023: HyperX a lansat un nou controller de Xbox cu fir și un mouse de gaming de ultimă generație

Scris de | 6 ianuarie, 2023
CES 2023: HyperX a lansat un nou controller de Xbox cu fir și un mouse de gaming de ultimă generație

HyperX a anunțat extinderea gamei de produse prin controllerul cu fir HyperX Clutch Gladite pentru Xbox și mouse-ul de ultimă generație HyperX Pulsefire Haste 2 pentru gaming, disponibil în versiuni atât wired, cât și wireless. Conceput pentru gameri dedicați de Xbox, Clutch Gladiate este primul controller de gaming de la HyperX care este certificat pentru Xbox și oferă ultra-confort și control precis pentru sesiuni de gaming extinse, în timp ce noul mouse Pulsefire Haste 2 vine cu noi funcții de design la una dintre cele mai populare familii de mouse-uri de gaming.

HyperX Clutch Gladiate

HyperX Clutch Gladiate este construit pentru cei care folosesc Xbox, astfel încât să aibă parte de experiențe de gaming îmbunătățite și performanță maximizată. Controller-ul oficial cu fir pentru Xbox dispune de buton de blocare pentru „dual triggers” și butoane de pe spate reconfigurabile pentru a optimiza controlul și pentru a ajusta în funcție de diferitele tipuri de gameplay. Mai mult, puternice motoare duale pentru vibrații adaugă feedback imersiv și intuitiv. Pe lângă asta, cu mânere texturate, Clutch Gladiate oferă confort și siguranță atunci când este ținut în mână și dispune și de o intrare de 3.5mm pentru a putea conecta cu ușurință căști cu fir.

HyperX Pulsefire Haste 2 cu fir

HyperX Pulsefire Haste 2 cântărește doar 53g și utilizează o carcasă ultra-ușoară, concepută special să ofere mișcări rapide. Acest mouse oferă precizie înaltă datorită senzorului HyperX 26K cu setări native pentru DPI la maxim 26K. De asemenea, mouse-ul utilizează switch-ul HyperX durabil, bun pentru 100 de milioane de click-uri. Cablul Flexible HyperFlex 2 și tălpile PTFE lucrează împreună pentru a oferi gamerilor alunecare ușoară. Pulsefire Haste 2 este cusomizabil prin software-ul HyperX NGENUITY și permite utilizatorilor să personalizeze setările de DPI, iluminarea RGB, rolul butoanelor, performanța senzorilor și macro-urile înregistrate. Pulsefire Haste 2 cu fir va fi disponibil în variante de culoare alb și negru.

HyperX Pulsefire Haste 2

Pulsefire Haste 2 wireless oferă conectivitate wireless duală, prin Bluetooth wireless și tehnologie wireless pentru gaming de 2.4GHz. Cântărind 62 grame, mouse-ul Pulsefire Haste 2 wireless oferă mișcări mai rapide și până la 100 de ore durată de viață a bateriei cu o singură încărcare. Pulsefire Haste 2 wireless livrează mișcări de cursor rapide și fluide cu senzorul 26K HyperX de înaltă precizie cu setări de DPI care ajung la 26K nativ. Pulsefire Haste 2 wireless este și el customizabil prin software-ul HyperX NGENUITY și permite utilizatorilor să personalizeze setările de DPI, iluminarea RGB, rolul butoanelor, performanța senzorului și macro-urile înregistrate. Mouse-ul de gaming Pulsefire Haste 2 wireless va fi disponibil în variante de culoare alb și negru.

Noile produse vor fi disponibile prin rețeaua de parteneri de retail HyperX și pe site-ul oficial.

Etichete: , , , , , , , , , ,