CES 2023: HyperX a anunțat HX3D, o nouă serie de accesorii pentru periferice, printate 3D

Scris de | 6 ianuarie, 2023
CES 2023: HyperX a anunțat HX3D, o nouă serie de accesorii pentru periferice, printate 3D

HyperX a anunțat un nou program prin care gamerii vor avea mai multe moduri de customizare și personalizare a produselor preferate de gaming prin utilizarea tehnologiei de printare 3D a lui HP. HyperX expune exemple de tastaturi, căști, mouse-uri și alte produse de gaming personalizate la CES 2023. Prima serie de upgrade-uri printate 3D pentru periferice sunt taste, în ediție limitată, potrivite pentru majoritatea tastaturilor mecanice, fie de la HyperX, fie de la alți producători, și vor fi disponibile pentru consumatori în următoarele luni. 

HyperX va colabora cu dezvoltatori de jocuri, echipe de esports, creatori de conținut, influenceri și echipe creative interne pentru a crea produse pentru fani care vor putea fi folosite pentru gaming sau colectate pe post de suveniruri de colecție.  

În cadrul CES 2023, HyperX arată prima ediție limitată de taste personalizate, bazate pe un design intitulat „Cozy Cat”, create de HyperX și votat de către comunitatea de gaming. Produsele HX3D sunt produse pe imprimante 3D de la HP Inc. ca parte a colaborării aflată în continuă dezvoltare cu producătorul. Produsele personalizate de la HyperX sunt realizate folosind anumite produse reciclate.

Mai multe tipuri de taste vor apărea pe parcursul anului prin colaborări plănuite cu cratori de conținut, influenceri, ambasadori și alte personalități și parteneri. Prin prezentarea HX3D, HyperX aduce personalizarea la un nou nivel în gaming.

Etichete: , , , , , , , ,