CES 2023: Samsung pune extra funcţii de gaming pe proiectorul portabil Freestyle 2023; Are şi un proiector 8K!

Scris de | 6 ianuarie, 2023
CES 2023: Samsung pune extra funcţii de gaming pe proiectorul portabil Freestyle 2023; Are şi un proiector 8K!

Samsung nu a actualizat doar monitoarele sale şi televizoarele sale neo QLED şi OLED la CES 2023, ci şi proiectoarele. E vorba atât despre proiectorul portabil Samsung Freestyle, cât şi de proiectorul ultra short throw Premiere.

Samsung Freestyle 2023 este un proiector portabil în ediţie nouă, urmaşul lui Freestyle din 2022. Arată la fel, are acelaşi design, doar că aduce funcţia Smart Edge Blending, care permite utilizarea a doua proiectoare Freestyle împreună pentru a crea o imagine wide 21:9 fără a fi nevoie să aliniem proiectoarele. Ele vor cunoaşte automat ce au de făcut. Acest model aduce şi suport Samsung Gaming Hub ca noutate.

Ajustarea se face prin funcţia Auto Keystone, care combină imaginile. Mulţumită lui Gaming Hub aveţi acces la content de pe NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna şi Xbox Cloud Gaming. Samsung a integrat şi porturi în plus pe proiector, dar şi funcţii pentru gameri: MiniMap Sharing, care aduce o hartă mai clară a jocului pe proiecţie, plus Virtual Aim Point, are face ţintă mai bine definită în shootere. OS-ul rămâne Tizen şi preţul mă aştept să fie în jur de 3000 lei, poate mai mult.

Compania a anunţat o versiune 8K a proiectorului său laser ultra short throw Premiere. Se numeşte Samsung Premiere 8K şi poate proiecta o imagine cu diagonală de până la 150 de inch. Acesta este urmaşul lui The Premiere 4K, cel dezvăluit în 2020. Diagonala ajunge acum la 381 de cm, avem şi suport HDR10+ şi Filmmaker Mode. Există şi boxe de 40W, cu o experienţă 4.2 şi Acoustic Beam pentru imersivitate.

Se poate controla vocal via Bixby, Alexa, Google Assistant. Nu avem preţ pentru acest model, dar predecesorul 4K costă 6499 dolari.

Etichete: , , , ,