Samsung vine cu noi acutualizări software pentru Buds2 Pro și Galaxy Watch. Când sunt disponibile și ce aduc nou

Scris de | 13 ianuarie, 2023
Samsung vine cu noi acutualizări software pentru Buds2 Pro și Galaxy Watch. Când sunt disponibile și ce aduc nou
Foto: 91 Mobiles

Noi actualizări de software pentru seria Galaxy Buds2 Pro și Galaxy Watch au fost anunțate astăzi de Samsung. Acestea le vor oferi utilizatorilor Galaxy șansa de a realiza un conținut foto-video mai bun.

Camera telefoanelor Galaxy oferă unele dintre cele mai bune experiențe de fotografie și video și le permite astfel utilizatorilor să creeze, să captureze și să împărtășească. Acum, combinate cu smartwatch-ul sau cu căștile Galaxy, camera primește o îmbunătățire pentru 360 Audio Recording, caracteristica care conferă un sunet mai bun conținutului video, precum și o actualizare la Camera Controller, care face zooming-ul mult mai uşor.

Înregistrare audio 360

Noua funcție de înregistrare audio 360 le permite utilizatorilor să capteze sunetul pe video. Conectând Galaxy Buds2 Pro cu un smartphone Galaxy, oricine poate filma și poate captura sunet realist și de înaltă calitate, fără a fi nevoie de echipamente profesionale suplimentare. Funcția de 360 Audio Recording folosește un microfon din fiecare cască, iar utilizatorii pot reda un videoclip pe dispozitivul lor sau pe un canal de social media pentru a auzi sunete reale.

Înregistrarea audio 360 este prima caracteristică a liniei Galaxy care folosește LE Audio, un nou standard audio Bluetooth. Această nouă tehnologie vine cu o calitate audio mai bună, precum și o latență și o durată de viață a bateriei îmbunătățite. Pe lângă muzica care se aude mai bine, LE Audio mărește de asemenea spectrul de experiențe audio pentru a oferi sunete mai complexe și mai bogate. Acum, LE Audio aduce înregistrarea binaurală pe Galaxy Buds2 Pro, profitând de ambele microfoane, din stânga și din dreapta, în același timp.

Camera Controller

Aplicația Camera Controller de pe Galaxy Watch le permite utilizatorilor să controleze camera telefonului direct de la încheietura mâinii. O nouă actualizare, care va fi disponibilă în curând pentru seriile Galaxy Watch5 și Watch4, adaugă posibilități de zoom la Camera Controller, extinzând experiența de fotografie Galaxy cu conectivitatea smartphone-urilor Galaxy și a Galaxy Watch. Acum, utilizatorii pot controla la distanță zoom-ul camerei telefonului prin ecranul ceasului sau prin rotirea bezel-ului, potrivit pentru a face poze în grup sau selfie-uri solo de la distanță, nemaifiind nevoie ca utilizatorii să verifice pe telefonul mobil cadrul.

Disponibilitate

Noua caracteristică de 360 Audio Recording va fi lansată progresiv pe Galaxy Buds2 Pro și Galaxy Z Flip4 și Z Fold4 prin intermediul actualizărilor de software, începând de astăzi. Camera Controller actualizată va fi disponibilă pe Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 și Watch4 Classic începând din 2 februarie. Aceste noi caracteristici au rolul de a asigura sinergii mai puternice cu noile capacități de fotografie ale Galaxy.

Etichete: , , , ,