Ceasul cu etilotest există şi se numeşte BYD Watch

Scris de | 14 ianuarie, 2023
Ceasul cu etilotest există şi se numeşte BYD Watch

Se discuta de câţiva ani despre un Apple Watch cu monitor de glicemie, un proiect de care Tim Cook e foarte pasionat. Deseori lângă zvonurile despre Apple Watch care menţionează această dotare apar şi unele legate de un ceas cu etilotest. Ei bine, chinezii s-au mişcat mai rapid şi aşa a apărut BYD Watch.

BYD Watch este un ceas inteligent cu etilotest, o creaţie a grupului BYD, care e cunoscut mai degrabă pentru automobilele sale cu design arătos. La acest produs (sau pe aproape) se lucrează din 2021, când produsul era doar gândit ca un soi de telecomandă pentru automobile sau cheie de acces. Pe atunci avea şi rolul de a porni motorul de la distanţă. Deocamdată BYD Watch cel nou apare într-un brevet, care îi dezvăluie designul sobru şi angular.

Aduce cu un Apple Watch combinat cu Huawei Watch D şi cu o bărbie foarte mare. De altfel acolo se află mecanismul care măsoară alcoolemia (probabil prin suflat pe el). S-a speculat că şi Tesla lucra la ceva de gen implementat în volan, pentru a nu îţi permite să conduci în stare de ebrietate. Ar fi nevoie de un soi de fiolă în care se sufli, pentru că mă îndoiesc că un ceas îţi va preleva sânge.

Condusul în stare de ebrietate este o mare problemă în toată lumea şi un astfel de ceas conectat la un automobil ar putea salva vieţi, atât ale şoferilor, cât şi pasagerilor şi pietonilor sau altor participanţi la trafic.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Gizmochina