POCO X5 fotografiat în mâna unui sportiv vedetă în India

POCO a avut o prezenţă surprinzător de consistentă la standul MWC Xiaomi de anul trecut şi ne pregătim de ceva similar la ediţia din 2023. Printre terminalele pe care ne aşteptăm să le vedem acolo se numără POCO X5, care a tot fost certificat recent şi acum primeşte şi o scăpare sub formă de poze hands on.

POCO X5 tocmai a fost fotografiat în mâna unui sportiv vedetă în India, jucătorul de cricket Hardick Pandya. Posibil ca jucătorul să fie ambasador al produsului şi să joace în reclame pentru terminal. Gurile rele spun că acesta va fi de fapt un Redmi Note 12 rebranduit, cu procesor Snapdragon 695 la interior, deci automat va fi limitat la filmare Full HD. Diferenţa e că Redmi Note 12 are CPU Snapdragon 4 Gen 1.

Pe lângă X5 vom avea şi un POCO X5 Pro, care va fi un Redmi Note 12 Pro Speed rebranduit, păstrând procesorul originalului, un Snapdragon 778G. Dacă POCO X5 ia şi camera de la Redmi Note 12, atunci vom primi una triplă în spate, cu senzor de 48 MP, 8 MP ultrawide şi 2 MP Macro. Avem şi o cameră de 13 MP selfie şi un ecran AMOLED de 6.67 inch, cu refresh rate de 120 Hz.

Clasica nuanţă galbenă POCO e aici, ca şi clasicul modul foto lat.