Microsoft a anunțat noul joc Hi-Fi Rush și l-a și lansat în aceeași zi

Scris de | 26 ianuarie, 2023
Microsoft a anunțat noul joc Hi-Fi Rush și l-a și lansat în aceeași zi

Miercuri seară a avut loc prezentarea Developer_Direct, realizată de Xbox și Bethesda, iar în cadrul acesteia, studiourile Tango Gameworks, cei care s-au aflat anterior în spatele lui The Evil Within 1 și 2, două jocuri horror, au anunțat lansarea unui nou titlu foarte diferit de istoricul lor, numit Hi-Fi Rush. Acesta este un joc de acțiune cu ritm, în care toate lucrurile pe care le faci trebuie să se sincronizeze cu ritmul muzicii, și care este deja disponibil pentru Xbox Series X/S și PC, fiind inclus și în Game Pass.

Jocul spune povestea unui băiat numit Chai care se luptă cu chitara sa electrică, având un soundtrack constant cu diferite tipuri de muzică rock, la care se adaugă loviturile și acțiunile pe care le faci în joc. Totul se sincronizează cu beat-ul jocului, inclusiv atacurile inamicilor și cutscene-urile. Vine și cu un sistem de notare a luptelor pe care le ai, precum în franciza Devil May Cry, iar Chai nu va lupta de unul singur, având alături mai mulți prieteni și un companion constant, pisica 808.

Scopul jocului este de a doborî liderii corporației malefice care vor să scape de Chai, considerându-l „defect”. Estetica jocului este una asemănătoare cu o carte de benzi desenate, și reprezintă primul proiect al celor de la Tango Gamework de la Ghostwire: Tokyo, lansat anul trecut, care este în continuare exclusiv pentru PlayStation 5, însă va ajunge și pe Xbox Series X/S foarte curând, după ce perioada de exclusivitate se va termina.

Surprinzător este faptul că Hi-Fi Rush a rămas un secret până în ziua lansării, jocul fiind anunțat și lansat pe nepusă masă de Microsoft. Costă 30 de dolari, sau poate fi jucat gratuit dacă ai un abonament Xbox Game Pass sau PC Game Pass.

Etichete: , , , , , , ,