Vodafone anunță disponibilitatea gamei Galaxy S23, cu reducere de 500 de lei și capacitate dublă de stocare, la prețul mai mic

Scris de | 2 februarie, 2023
Vodafone anunță disponibilitatea gamei Galaxy S23, cu reducere de 500 de lei și capacitate dublă de stocare, la prețul mai mic

Cea mai nouă serie Samsung Galaxy S: Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S este disponibilă pentru precomandă în oferta Vodafone România, cu livrare rapidă, până pe 10 februarie, în limita stocului disponibil. Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+, respectiv Galaxy S23 pot fi achiziționate de la Vodafone cu abonamentul RED Infinity 23 încheiat pe o perioadă de doi ani, cu reducere de 500 de lei din costul total de achiziție, dar și posibilitatea de a opta pentru variantele cu capacitate de stocare mai mare, la prețul versiunii inferioare (ex. modelele Samsung Galaxy S23+ și Samsung Galaxy S23 Ultra cu capacitate de stocare de 512GB pot fi achiziționate la prețul celei de 256GB), în limita stocului disponibil. În cazul modelului Samsung Galaxy S23, clienții pot opta pentru varianta de 256GB la prețul celei de 128GB.

Pentru utilizatorii care doresc să prelungească durata de viață a dispozitivului lor, vor fi disponibile patru generații de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate. În plus, utilizatorii pot beneficia de programe precum Samsung Care+ pentru asistență în caz de daune accidentale, reparații și altele.

În materie de securitate, noua serie dispune de protecție prin Samsung Knox, serviciu cu cele mai multe certificări guvernamentale din industrie care le asigură utilizatorilor vizibilitate completă asupra datelor lor. Pentru protecție suplimentară, Knox Vault, introdus prima dată în seria Galaxy S21, protejează informațiile sensibile de pe seria Galaxy S23 izolându-le de restul dispozitivului, inclusiv de sistemul de operare.

Toate modelele sunt disponibile în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Cream, Green și Lavender. Mai multe detalii despre seria Galaxy S23 și primele noastre impresii despre aceasta poți citi aici.

Etichete: , , , ,