realme GT Neo 5 va sosi cu sticlă transparentă pe spate, iluminare LED RGB inedită

Scris de | 5 februarie, 2023
realme GT Neo 5 va sosi cu sticlă transparentă pe spate, iluminare LED RGB inedită

realme se pregăteşte să lanseze telefonul GT Neo 5 în perioada următoare, iar el va inaugura cea mai rapidă încărcare de pe piaţă, la 240W. A apărut în teasere proaspete, care pun accentul pe spatele transparent şi iluminarea LED RGB inedită a acestui spate.

LED-ul se află sub sticlă, are forma literei „C” şi include şi motto-ul companiei, „Dare to Leap”. Designul pare inspirat de maşinile sport. Acea zonă cu LED-uri am înţeles că poate afişa şi informaţii utile. Se va ilumina la apeluri, notificări, gaming. În plus, printr-un parteneriat cu League of Legends, se va aprinde în diferite culori în jocul Wild Rift, când faci un triple, quadra, penta kill.

Începe să sune a telefon de gaming şi am aflat recent că va aduce dotări high end, precum un display OLED de 6.74 inch, cu rezoluţie 1.5K şi refresh rate de 144 Hz. Are senzor de amprente optic, cameră selfie de 16 MP în decupaj bulină, plus un procesor Snapdragon 8+ Gen 1. Are până la 16 GB RAM LPDDR5, până la 1 TB stocare UFS 3.1 şi un senzor principal de 50 MP, un Sony IMX890, plus o cameră ultrawide de 8 MP şi una Macro de 2 MP.

Produsul e aşteptat să debuteze pe 9 februarie în China, în vreme ce lansarea globală s-ar putea petrece cu ocazia lui MWC 2023, la final de lună.

Etichete: , , , ,

Sursa: mysmartprice