Loewe sărbătorește 100 de ani

Scris de | 7 februarie, 2023
Loewe sărbătorește 100 de ani

Anul 2023 marchează o aniversare specială pentru marca germană Loewe: 100 de ani de existență. Fondată în 1923, Loewe s-a orientat către segmentul de lux și a jucat un rol decisiv în modelarea industriei electronice de larg consum de-a lungul deceniilor, stabilind repere în design, tehnologie și inovație.

Aniversarea va fi sărbătorită pe tot parcursul anului, începând cu 2 martie, prin inaugurarea expoziției speciale „100 de ani de istorie a designului Loewe”, la sediul central din Kronach. Pe parcursul anului aniversar vor urma multe alte evenimente și activități, 

Chiar și la un secol de la înființarea sa de către Siegmund și David Ludwig Loewe la Berlin, marca își lasă amprenta asupra segmentului de electronice de larg consum și operează astăzi ca Loewe Technology GmbH în 42 de țări, unde este prezentă cu o gamă largă de produse TV și audio.

Istoria mărcii Loewe este plină de repere impresionante: în 1931, împreună cu cercetătorul Manfred von Ardenne, Loewe a prezentat primul televizor complet electronic din lume, care a intrat în producție de serie în 1933. După deschiderea fabricii din Kronach în 1948, Loewe a venit cu alte realizări în televiziunea modernă și electronicele de larg consum. În 1951, de exemplu, Loewe a realizat modelul Iris, primul televizor produs în masă. În 1963, Loewe Optaport a adăugat mobilitate televizoarelor și, odată cu introducerea televiziunii color spre sfârșitul anilor 1960, le-a făcut să reprezinte realitatea cu și mai mare fidelitate. La începutul anilor 1980, Loewe a introdus o altă inovație pe piață – televiziunea stereo. După dezvoltarea Internetului, Loewe a prezentat primul Smart TV Xelos@Media, în 1997.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,