Primele imagini ale lui iPhone 15 Pro prezintă schimbări de design şi camere noi

Scris de | 17 februarie, 2023
Primele imagini ale lui iPhone 15 Pro prezintă schimbări de design şi camere noi

2023 va fi un an important pentru cei care vor să facă trecerea la o generaţie nouă de iPhone, deoarece vor avea parte în sfârşit de un telefon cu zoom periscopic. Fie c numele său va fi iPhone 15 Pro, 15 Pro Max sau iPhone 15 Ultra, e clar că ni se pregăteşte ceva special. Azi vedem şi imagini cu iPhone 15 Pro, care par să indice sosirea acestor schimbări.

Ceea ce avem aici sunt randări CAD realizate de o sursă care a văzut schiţe reale ale terminalului. Designerul Zelbo se află în spatele lor, iar modelele 3D au fost obţinute de ctre Max Weinbach, redactor 9to5Mac. Apple trimite modele CAD de genul la fabricile din Asia pentru a pregăti huse şi accesorii pentru telefoane. Zvonurile trecute au indicat faptul că iPhone 15 Pro are un design mai puţin pătrăţos decât predecesorul şi ar putea veni cu muchii curbate.

Randările se potrivesc cu acele zvonuri şi ne fac să ne aşteptăm la un telefon cu o ramă uşor curbată, iar sticla ecranului pare uşor curbată în zona muchiilor, pentru o trecere mai lina spre ramă. Aparent Apple a decis să facă această schimbare din cauza faptului că publicul s-a plâns cu privire la ascuţimea muchiilor de pe telefoanele sale. iPhone 15 Pro se pregăteşte de asemenea să aibă o protuberanţă mai mare a camerei.

Asta înseamnă că va aduce noi senzori şi noi lentile, inclusiv o cameră periscop telephoto cu zoom 5X sau superior. Telefonul are şi port USB-C în loc de Lightning, asta pentru că UE a impus acest lucru şi sincer nu strică să trecem de la Lightning-ul bazat pe USB 2.0 la altceva. Se pare şi că noul flagship are butoane de volum şi mut capacitive şi nu fizice. Va fi un pic mai compact decât predecesorul, iar muchia ecranului a scăzut în grosime.

Sunt schimbări minore, dar importante după câţiva ani de iPhone-uri pătrăţoase.

Etichete: , , ,

Sursa: Phone Arena