MWC 2023: Allview lansează un smartphone cu ChatGPT integrat

Scris de | 28 februarie, 2023
MWC 2023: Allview lansează un smartphone cu ChatGPT integrat

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview, anunță în cadrul evenimentului MWC Barcelona 2023 lansarea smartphone-ului Soul X10, primul telefon care are integrat ChatGPT în AVI, asistentul vocal lansat de către Allview în urmă cu 6 ani și actualizat în mod constant.

AVI ChatGPT este cea mai nouă tehnologie care apare din dorința Allview de a oferi soluții inovatoare clienților săi. Cu AVI, primul asistent vocalizat în limba română și engleză, combinat cu ChatGPT, un asistent virtual programat să furnizeze răspunsuri de calitate, rapide, în formă de text dintr-o gamă largă de subiecte, utilizatorii pot beneficia acum de soluții vocale și scrise adaptate contextului.

Pe lângă multiplele funcționalități pe care le oferă, precum informații vocalizate despre mesajele și notificările primite, știri de interes sau afișarea de clipuri video pe diferite subiecte,  AVI provoacă acum utilizatorii la conversații antrenante. AVI poate ajuta utilizatorii în multe moduri, cum ar fi:

  • Răspunsuri rapide și precise la întrebările utilizatorilor, indiferent de subiect.
  • Crearea de conținut pentru diferite scopuri, cum ar fi articole, eseuri, discursuri sau chiar poezie.
  • Îmbunătățirea abilităților de scriere prin verificarea și îmbunătățirea calității textelor scrise de utilizatori, oferind sugestii de stil, vocabular și gramatică.
  • Învățare și educație: AVI ChatGPT poate fi folosit ca o resursă de învățare, oferind explicații și răspunsuri la întrebări legate de diverse subiecte. Poate ajuta elevii și studenții să obțină informații suplimentare și să își lărgească orizonturile prin răspunsurile sale detaliate și adaptate la nevoile lor specifice.
  • Poate fi folosit pentru a primi recomandări de cărți sau filme, în funcție de preferințele utilizatorului.
  • Poate ajuta utilizatorii să găsească răspunsuri la întrebări despre orice subiect, de la istorie la știință și tehnologie.
  • Poate fi folosit pentru a genera idei pentru compuneri sau proiecte de cercetare.
  • Poate ajuta utilizatorii să învețe o limbă străină, oferind traduceri și sugestii de vocabular.
  • Poate ajuta turiștii să planifice vacanțe și călătorii, oferindu-le informații despre destinații, atracții, mâncare și cazare. 
  • Poate fi utilizat pentru a efectua sarcini repetitive și pentru a furniza informații suplimentare despre produse sau servicii.

Allview Soul X10 este disponibil în două culori, Black Sparkle și Gold Sparkle, având o sticlă texturată pe spate. Are un sistem de trei camere, cea principală având 48MP, un senzor Sony IMX582 PDAF f/1.79, ce folosește tehnologie Quad Bayer. Rulează Android 13 și are la interior un procesor MediaTek cu opt nuclee și 6GB de memorie RAM DDR4. Telefonul este disponibil pentru precomandă pe site-ul Allview, la prețul de 799 de lei, cu livrări începând din 21 aprilie 2023.

Etichete: , , , , , , , ,