Nothing Phone (2) îşi dezvăluie procesorul: cel mai puternic Qualcomm Snapdragon e la interior

Scris de | 3 martie, 2023
Nothing Phone (2) îşi dezvăluie procesorul: cel mai puternic Qualcomm Snapdragon e la interior

Nothing a început deja teaserele pentru viitorul său smartphone, Nothing Phone (2) şi se pare că acesta va fi un flagship real, după ce primul model a fost mai degrabă un high midrange. Am avut parte de un teaser în Barcelona, la MWC 2023.

Carl Pei, fondatorul companiei şi cofondator OnePlus a fost la MWC şi pe lângă faptul că a vânat clone de Nothing Phone (1), el a oferit şi câteva detalii despre viitorul smartphone al companiei. Se pare că terminalul va folosi un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, anunţat de Qualcomm în noiembrie 2022. Până acum a apărut pe telefoane ca OnePlus 11, dar şi seria Galaxy S23, e drept tactat ceva mai sus în cazul produselor Samsung.

Vom continua să vedem sistemul de iluminare Glyph în spatele telefonului, personalizabil şi sincronizat cu sonerii şi sunete de notificări unice. Nothing Phone (2) se va lansa în SUA, conform lu Carl Pei şi ar trebui să sosească în trimestrul 3 al acestui an, deci cândva între iulie şi septembrie. Sunt şanse să îl vedem de fapt cu CPU Snapdragon 8+ Gen 2 la interior, deşi în ultima vreme s-a vorbit deja şi despre Snapdragon 8 Gen 3.

Zvonuri din trecut au menţionat pentru acest dispozitiv dotări precum 12 GB RAM, 256 GB stocare şi un ecran OLED cu refresh rate de 120 Hz, plus o baterie de 5000 mAh. Spatele rămâne transparent, iar camera duală de 50 MP de pe primul model ar primi la rândul său un upgrade.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena