HyperX dă startul la Loot Drop III, eveniment de apreciere pentru comunitate și fani

Scris de | 13 martie, 2023
HyperX dă startul la Loot Drop III, eveniment de apreciere pentru comunitate și fani

HyperX, echipa de periferice pentru gaming de la HP Inc., anunță astăzi începutul campaniei Loot Drop III, un eveniment global de apreciere pentru comunitate, programat să se desfășoare în perioada 13-26 martie. Anul acesta marchează cel de-al treilea an consecutiv pentru campania Loot Drop, iar scopul principal este acela de a eleva comunitatea de gaming și de a da înapoi fanilor HyperX

Campania globală va sărbători fanii prin activități prin canale sociale, streamuri ale influencerilor, media, giveaway-uri exclusive și oportunitatea de a câștiga diferite produse HyperX pe mai multe platforme, aprecieri pentru comunitate și lansări de produse.

“La HyperX căutăm în permanență noi moduri de a interacționa cu fanii HyperX și de a îi celebra,” a spus Chloe Lara, Head of International Marketing & Global Communications la Hyperx. „În al treilea an, HyperX Loot Drop III arată puțin diferit, dar campania care ține două săptămâni are în continuare ca scop aprecierea clienților și aducerea comunității de gaming laolaltă prin diferite produse și activități HyperX.” 

Influencerii HyperX EMEA vor participa în streamuri live pe întreaga perioadă a campaniei Loot Drop III, și vor oferi coduri de discount speciale, valabile pentru o perioadă limitată și căști unice personalizate, ceea ce înseamnă că fanii vor trebui să fie atenți la stream-urile care se vor desfășura în perioada campaniei. Pe canalele de social media HyperX EMEA, fanii vor fi încurajați să împărășească setup-ul lor de gaming, și de asemenea, vor avea șansa să câștige produse HyperX.

De asemenea, recomandăm să stai pe-aproape, pentru că pregătim și noi ceva alături de cei de la HyperX cu ocazia Loot Drop III 🙂 .

Etichete: , , , , ,