Căştile Huawei FreeBuds Pro 2+ vor avea senzor de puls, conform unei scăpări

Scris de | 16 martie, 2023
Căştile Huawei FreeBuds Pro 2+ vor avea senzor de puls, conform unei scăpări

Huawei a pregătit multe produse noi pentru lansare pe 23 martie, iar printre ele s-ar putea număra şi o premieră: primele căşti din mainstream cu senzor de puls. Informaţia vine de la zvonacul UncleMountain, care are pentru noi şi o imagine cu căştile.

Huawei FreeBuds Pro 2 a fost o pereche excelentă de căşti, un rival pe măsura lui AirPods Pro şi a căştilor Galaxy Buds de la Samsung. Acum e momentul pentru un succesor, sau poate un „aperitiv” până ce va sosi Huawei FreeBuds Pro 3. Huawei FreeBuds Pro 2+ pare să păstreze în mare acelaşi design cu precedentul model. Ce schimbă? Adaugă accente aurii şi aparent şi un senzor nou, menit pentru a monitoriza pulsul.

Ca să ştim cu stăm cu timeline-ul de lansări, FreeBuds Pro 2 a debutat în august anul trecut, deci e încă devreme pentru un succesor. Totuşi evenimentul de pe 23 martie se petrece în China, debutul european fiind ulterior. Exteriorul va fi lucios, iar tija mai degrabă dreptunghiulară, dar cu muchii rotunjite. Dopurile din silicon rămân la posturi pentru a facilita anularea activă a zgomotului.

Va fi interesant de aflat cum a reuşit Huawei să creeze un sistem care permite monitorizarea pulsului din ureche. Veţi primi şi avertizări audio dacă pulsul scade sau creşte prea mult. Mai aflăm şi că aceste căşti vor avea un toc acoperit cu ceramică, mod Transparency şi control tactiil. Preţul ar fi în jur de 200 de euro. Tot pe 23 martie ar trebui să debuteze şi Huawei P60 Pro şi pliabilul Mate X3.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina