Update-ul Need for Speed Unbound – Volume 2 sosește pe 21 martie. Care sunt principalele noutăți

Scris de | 16 martie, 2023
Update-ul Need for Speed Unbound – Volume 2 sosește pe 21 martie. Care sunt principalele noutăți

Fiind prima actualizare post-lansare, Volumul 2 va introduce noi upgrade-uri, noi evenimente si provocări zilnice pentru șansa de a câștiga puncte XP, bani (Bank), dar și automobile noi, precum„The Ultimate Luxury”.

Trailerul de prezentare Need for Speed Unbound – Volume 2 poate fi vizionat AICI.

În Need for Speed Unbound – Vol 2, jucătorii vor avea acces la noi funcționalități, noi recompense – inclusiv noi modele de mașini, accesorii și multe altele. De asemenea, actualizarea vine cu noi moduri de competiție pe străzile din Lakeshore, cu provocări zilnice, o gamă largă de noi evenimente – cu polițiști care se plimbă pe străzi în multiplayer – și conținut DLC nou, Keys to the Map.

Mai multe detalii despre conținutul care urmează să fie introdus în Need for Speed Unbound – Vol 2:

  • Noi moduri de a cuceri strada: O gamă largă de conținut suplimentar, inclusiv evenimente de anduranță și curse noi de tip Rumble Race. Mai mult, jucătorii vor putea provoca polițiștii la urmăriri de mare viteză în modul multiplayer, cu ajutorul prietenilor, sau dimpotrivă, contra lor, pentru a câștiga cele mai mari recompense.
  • Mai multe moduri de a juca: 40 de noi provocări, inclusiv 3 noi provocări zilnice pentru a câștiga recompense, inclusiv puncte XP si Bank; jucătorii pot încerca noile circuite Hot Laps pentru o cursă intensă de 30 de secunde în timp ce se întrec contra cronometru pentru a câștiga noi recompense. Noile evenimente Playlist Events introduc și mai multă varietate in joc; prin finalizarea unui campionat jucătorii pot câștiga recompense mari, inclusiv modele rare, precum un Lotus Emira Balmain Edition personalizat.
  • Recompense: Jucătorii își pot etala stilul pe străzile din Lakeshore cu noi efecte de condus, posturi, autocolante si multe altele.
  • Keys to the map DLC: Disponibil pentru 4,99 dolari, acest conținut DLC dezvăluie locația pe hartă a tuturor celor 260 de obiecte de colecție (100 Bears, 80 Street Art si 80 Billboards) și 160 de activități. De asemenea, vine cu un echipament exclusiv „Fury and Zen”, care include o jachetă, un tricou, pantaloni de trening și o șapcă.

Need for Speed Unbound este creat pentru noua generație de tehnologie și dispune de rezoluție 4K la 60 FPS pentru prima dată în această serie. Volumul 2 va fi lansat pe 21 martie pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Etichete: , , , , , ,