DJI Goggles Integra este o pereche de căşti de control pentru drone; A debutat şi RC Motion 2

Scris de | 29 martie, 2023
DJI Goggles Integra este o pereche de căşti de control pentru drone; A debutat şi RC Motion 2

Atunci când nu lansează drone, cei de la DJI ne oferă accesorii pentru controlul dronelor. Printre ele se numără şi DJI Goggles Integra, un model de headset creat pentru drona Avata şi care vine cu baterie integrată şi ergonomie mai bună. A debutat şi RC Motion 2, controller cu joystick superior.

Goggles Integra este aşa cum spune şi numele un headset, o cască pe care utilizatorul o poartă şi care se leagă cu o bandă în spatele capului. Îmbină şi banda şi bateria, scăpând de cablul de pe ultimul model. DJI promite şi că această cască este uşoară, echilibrată şi incredibil de confortabilă. Oferă până la 2 ore de funcţionare pe bază de baterie. Foloseşte sistemul DJI OcuSync O3+, care oferă un feed video de 50 Mbps, cu acoperire de 10 kilometri şi latenţă de 30 de milisecunde.

Mai are şi GPS, care îţi permite să „zbori” fără a fi nevoie să te conectezi la smartphone. Googles nu are dioptrii şi nici nu poate găzdui ochelari, cum făcea Goggles 2 înaintea sa. Vine totuşi cu lentile interschimbabile, ceea ce ajută puţin utilizatorii ce au probleme cu vederea. Trebuie spus şi că faţă de Goggles 2, nu avem parte de Bluetooth sau Wi-Fi aici, dar cumva putem face streaming spre headset şi telefon de pe dronă.

Cât despre noul controller, RC Motion 2 vine ca un update pentru RC Motion cel original. Foloseşte aceeaşi tehnologie de detecţie a mişcărilor, vine cu un joystick îmbunătăţit, unul mai protuberant şi mai comod. Are şi un accelerometru actualizat cu suport pentru zbor multidirecţional. Include zbor vertical, în spate şi lateral. Lateral se afla şi un buton nou Fn, care permite să umblaţi la ISO, shutter şi alţi parametri ai camerei..

Goggles cel nou costă 500 de dolari, iar controllerul este 239 dolari.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget