Huawei lansează căștile true-wireless cu ANC FreeBuds 5 în România: Specificații, preț și disponibilitate

Scris de | 13 aprilie, 2023
Huawei lansează căștile true-wireless cu ANC FreeBuds 5 în România: Specificații, preț și disponibilitate

HUAWEI lansează noile căști-flagship true wireless HUAWEI FreeBuds 5. Forma curbată a HUAWEI FreeBuds 5, sunetul de înaltă rezoluție end-to-end, durata lungă de viață a bateriei și conectivitatea audio le transformă într-un dispozitiv audio bun pentru ascultătorii care apreciază produsele care pot fi utilizate fără efort.

HUAWEI FreeBuds 5 sunt disponibile în România începând cu prețul de 699 lei.

Forma și estetica

Noile căști HUAWEI FreeBuds 5 au un design simplificat, în formă de picătură de apă, care este rezultatul a zeci de mii de simulări ergonomice și a sute de optimizări, care asigură că toate curbele double-C se potrivesc contururilor urechilor. Designul în formă de picătură de apă oferă o zonă de contact mai mare între căști și urechi, ceea ce reduce tensiunea și are ca rezultat o experiență de purtare mai lejeră. Tija în formă de arc asigură distribuirea uniformă a presiunii atunci când o cască este atinsă, astfel încât interacțiunile să fie rapide și fără efort.

HUAWEI FreeBuds 5 vin în trei culori: Ceramic White, Silver Frost și Coral Orange.

Sunet de înaltă rezoluție end-to-end

Difuzoarele sunt elementele care definesc o pereche de căști wireless, iar HUAWEI FreeBuds 5 au un driver dinamic ultramagnet echipat cu tehnologie bass turbo, care oferă șansa ascultătorului de a auzi foarte bine până și tonuri mai joase, cum ar fi cele de bass care scad până la 16 Hz3. Răspunsul în frecvență este cu 50% mai mare decât la produsul din generația anterioară, mulțumită magneților cu circuit dublu și egalizatorului Triple EQ ce optimizează calitatea sunetului în timp real, de la 100 Hz la 2000 Hz, pentru a elimina discrepanțele cauzate de forma canalului urechii, de modul de purtare, dar și de volumul la care se ascultă.

HUAWEI FreeBuds 5 folosesc codecurile L2HC și LDAC și au fost certificate de HWA și de Hi-Res Audio Wireless. Rata de transmisie audio pe căști este de până la 990 kbps, iar sunetul HD este de 96 kHz/24 biți.

Funcția de active noise cancelling (ANC)

HUAWEI FreeBuds 5 pot anula zgomotul de fundal prin funcția tri-mic hybrid noise cancellation, ce se adaptează la forma urechii și la starea de purtare. Cu funcția ANC, căștile sunt capabile să identifice zgomotul de fundal și să îl anuleze în timp real.

Cele trei microfoane ale căștilor funcționează în tandem cu un algoritm DNN (deep neural network) pentru a anula zgomotul de fundal în timpul apelurilor, astfel încât utilizatorul căștilor să poată fi auzit tare și clar, chiar dacă folosește transportul în comun sau se află într-un loc aglomerat.  

HUAWEI FreeBuds 5 vin cu o fereastră pop-up personalizată, widget-uri pentru servicii audio, centru de conexiune audio și o serie de interacțiuni inteligente și fără întreruperi, alimentate de EMUI13 și de aplicația AI Life.

Durată lungă de viață a bateriei și încărcare rapidă

Căștile pot fi folosite timp de 30 de ore după o încărcare completă, iar o încărcare rapidă de 5 minute permite până la 2 ore de ascultare, având astfel o rată de încărcare cu 200% mai rapidă decât generația anterioară. 

Compatibilitatea cu alte device-uri

HUAWEI FreeBuds 5 se pot conecta la orice smartphone iOS sau Android. Un mecanism de asociere permite utilizatorilor să experimenteze calitatea sunetului căștilor HUAWEI pe orice dispozitiv care utilizează Bluetooth, indiferent de sistemul pe care îl utilizează. Tehnologia HUAWEI oferă experiențe mai confortabile de ascultare pe orice dispozitiv.

Pentru instalarea unor comenzi personalizate ale căștilor, se recomandă utilizarea aplicației AI Life. Utilizatorii Android pot instala aplicația din HUAWEI AppGallery, iar utilizatorii iOS pot beneficia de funcții inteligente utilizând toate funcțiile principale ale HUAWEI FreeBuds disponibile prin asocierea directă a dispozitivului cu un smartphone iOS.

Disponibilitate și ofertă

Căștile HUAWEI FreeBuds 5 se vor lansa în România, la precomandă, cu prețul pornind de la 699 lei și vor fi disponibile în magazinul online HUAWEI, din 13 aprilie 2023.

În plus, clienții care se abonează la newsletter-ul HUAWEI Store primesc automat un voucher care oferă o reducere de 100 lei din prețul noului produs.

Nu în ultimul rând, utilizatorii noilor căști primesc dublu puncte de loialitate, ce pot fi transformate în discounturi viitoare. Produsul poate fi achiziționat în 6 rate fără dobândă și livrare gratuită.

Etichete: , , , , , , ,