Probleme pentru posesorii de iPhone 14: reboot-uri şi blocaje zilnice

Scris de | 21 aprilie, 2023
Probleme pentru posesorii de iPhone 14: reboot-uri şi blocaje zilnice

Înainte să intrăm în problemă vă spun din start că privesc cu suspiciune această ştire. De ce? Deoarece vine din China şi face aluzie la cel mai de succes dispozitiv american: iPhone-ul. Şi acum să trecem la chestiune: o serie de utilizatori din China se plâng de câte 1-2 restart-uri pe zi pentru iPhone-urile lor, iar speculaţiile afirmă că e vina hardware-ului mai degrabă decât a software-ului.

Există pe reţeaua de socializare din China WeChat un cont numit Black Cat Complaints, care strânge plângeri legate de telefoane mobile şi gadgeturi în general. Aparent a început să observe o creştere a numărului de posesori de unităţi iPhone 14 care se plâng de probleme. Ei au cumpărat telefonul de la un dealer autorizat Apple. Unii afirmă că după o diagnoză remote şi o analiză prin customer service, utilizatorilor li s-a spus că nu au probleme hardware.

După un al doilea apel a fost invocată o problemă de upgrade software. Între timp numărul de cazuri s-a înmulţit. Un utilizator s-a plâns că i s-a oferit un alt iPhone 14 fără ambalaj când şi-a dus telefonul la un retailer autorizat. Altul şi-a reparat iPhone 14 la un dealer autorizat şi a găsit o crăpătură în colţul din dreapta jos al ecranului.

Ar fi util să aflăm câte cazuri sunt, dacă e o situaţie izolată şi dacă merită să ne gândim la calitatea pieselor folosite la asamblare pentru anumite pieţe…. versus cele folosite pentru piaţa din SUA să zicem.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina