Samsung va lansa Galaxy Z Fold 5, Flip 5 şi Watch 6 mai devreme decât de obicei

În general evenimentul de vară al celor de la Samsung, cel legat de pliabile are loc prin luna august. Acum aflăm că el ar putea să fi fost mutat mai devreme, în iulie. Detaliile despre lansare le găsiţi mai jos.

Surse bine conectate la gigantul sud coreean par convinse că următorul mare eveniment Samsung Unpacked va avea loc în ultima săptămână din luna iulie. E mult mai devreme decât începutul de august, când apăreau de obicei noile Flip-uri şi Fold-uri. În plus, nu vor fi singure: vine şi seria de tablete Galaxy Tab S9, dar şi ceasurile Watch 6 plus probabil o pereche de căşti.

Cel mai probabil evenimentul Unpacked de vară are loc pe 25, 26 sau 27 iulie. Posibil ca Samsung să fi simţit presiunea faptului că apar tot mai multe pliabile. Doar în ultimele săptămâni au apărut OPPO Find N2 Flip, vivo X Fold 2, vivo X Flip, scăpări de Google Pixel Fold şi Motorola ar pregăti la rândul său două-trei telefoane pliabile pentru debut la început de luna iunie sau în mai.

Am aflat recent şi că Galaxy Z Fold 5 şi Z Flip 5 îşi vor păstra încărcare la 25W şi că vom vedea un design fără gol între cele două părţi din ecran în acest an. Vor avea şi procesoare Snapdragon 8 Gen 2 şi un design de balama picătură, care ascunde şi mai bine cuta ecranului. Flip 5 creşte diagonala ecranului cover până la 3.3 sau 3.4 inch.