Razer prezintă BlackShark V2 Pro 2023, cele mai noi căști de esports

Scris de | 2 mai, 2023
Razer prezintă BlackShark V2 Pro 2023, cele mai noi căști de esports

Razer a prezentat modelul actualizat al căștilor sale de esports, Razer BlackShark V2 Pro. Echipat printre altele cu noul microfon Razer HyperClear Super Wideband, profiluri Pro-Tuned FPS preinstalate, durată de funcționare de până la 70 de ore, încărcare prin cablu USB Type C și conectivitate Bluetooth, modelul 2023 al BlackShark V2 Pro a fost proiectat în colaborare cu unii dintre cei mai cunoscuți jucători profesioniști din lume. Printre aceștia se numără Hakis (Alliance), Shotzzy (OpTic Gaming), Dexter (MOUZ), Refsgaard (Ninjas in Pyjamas) și Stax (DRX).

Microfonul HyperClear Super Wideband oferă o captare high-definition și calitate de cel mai înalt nivel, conform Razer, fiind de asemenea detașabil. Profilurile Pro-Tuned FPS permit obținerea unui avantaj în jocuri datorită unei calibrări speciale ce accentuează informațiile auditive de maximă importanță. Mai mult, jucătorii pot personaliza cu ușurință propriile profiluri folosind aplicația Razer Synapse, ca mai apoi să le salveze direct pe spațiul de stocare încorporat în căști, putând să le acceseze indiferent de locul în care se află, fără a fi nevoie de vreo aplicație. 

Triplând durata de funcționare a modelului anterior, ediția 2023 a BlackShark V2 Pro poate fi utilizată până la 70 de ore cu o încărcare de doar 15 minute folosind conexiunea Type C.

Design-ul gamei BlackShark se concentrează pe a oferi confort, noul model folosindu-se din nou de cupele care oferă izolare fonică, ce sunt confecționate din spumă cu memorie și au o suprafață delicată. Cupele acoperă întreaga ureche și blochează factorii care ar putea distrage atenția utilizatorilor, în timp ce materialul textil permite circularea aerului pentru a menține temperaturi optime chiar și pe durata sesiunilor prelungite. În plus, strângerea mai fermă oferită de structura din oțel ranforsat a bentiței, dar și părțile mobile care sunt mai rezistente, le oferă jucătorilor o fiabilitate îmbunătățită. 

BlackShark V2 Pro vin echipate cu difuzoarele TriForce Titanium 50mm, asemeni tuturor căștilor vârf de gamă din oferta Razer. Combinând diafragmele acoperite cu titaniu cu profilurile audio acordate cu ajutorul jucătorilor profesioniști, utilizatorii se pot bucura de un sunet mai detaliat pe durata competițiilor. 

Căștile utilizează de asemenea și tehnologia Razer HyperSpeed Wireless, cea mai avansată conexiune wireless pe 2.4GHz, cu latență deosebit de redusă potrivită pentru competiții. În pachet se găsește și un prelungitor USB pentru un plus de fiabilitate și stabilitate wireless. Prin încorporarea conectivității Bluetooth și a tehnologiei Razer’s SmartSwitch, jucătorii pot schimba aproape instant între cele două tipuri de conexiune. 

Razer BlackShark V2 Pro sunt disponibile acum pe site-ul Razer, în magazinele RazerStores, precum și în oferta partenerilor companiei, la prețul de 229,99 euro.

Etichete: , , , , ,