HP lansează pe piață primul PC certificat IMAX Enhanced, HP Envy x360 15.6

Scris de | 8 mai, 2023
HP lansează pe piață primul PC certificat IMAX Enhanced, HP Envy x360 15.6

HP a anunțat o nouă gamă de laptop-uri Envy, care include și primul PC certificat IMAX Enhanced, HP Envy x360 cu ecran de 15,6 inchi. PC-urile din noua gamă Envy dispun de opțiuni puternice CPU și GPU, de conectivitate rapidă cu Wi-Fi 6E și de HP Fast Charge, care asigură o încărcare de 50% în doar 30 de minute. Conținutul creat e în siguranță cu ajutorul tehnologiei AI Image Signal Processor (ISP), care permite dispozitivului să se blocheze automat atunci când utilizatorul se îndepărtează și să pornească la fel de repede atunci când se apropie de PC.

Noile laptop-uri Envy permit conectarea a până la trei monitoare externe 4K, ele însele având ecrane OLED. Toate sunt dotate cu o cameră de 5MP pentru apeluri video și conferințe, cu buton de închidere a camerei și HP Presence 2.0.

HP Envy x360 în varianta de 15,6 inchi este primul PC certificat IMAX Enhanced din lume, oferind o modalitate nouă și simplă pentru consumatori de a experimenta imagini și sunet la calitate IMAX și conținut digital premium. Asta înseamnă că laptopul va oferi:

  • raport de aspect extins exclusiv IMAX pentru anumite filme și secvențe;
  • o versiune specială a tehnologiei DTS:X, pentru o experiență audio unică și imersivă;
  • conținut IMAX HDR exclusiv, remasterizat digital pentru o experiență de streaming superioară.

HP Envy x360 15,6 inch 2-in-1 este așteptat să fie disponibil începând cu această lună, la un preț de pornire de 949,99 dolari. 

HP Envy x360 de 17,3 inch este așteptat să fie disponibil începând cu această lună, la un preț de pornire de 1.149,99.

Etichete: , , , , , , , ,