Huawei Watch 4 se dezvăluie în primul teaser; Vom vedea şi un MatePad Air

Scris de | 9 mai, 2023
Huawei Watch 4 se dezvăluie în primul teaser; Vom vedea şi un MatePad Air

Huawei are planuri mari pentru luna mai şi în afară de evenimentul de pe 9 mai vom avea şi o conferinţă specială pe 18 mai. Huawei Watch 4 tocmai a primit un teaser şi va sosi pe 18 mai însoţit de o tabletă MatePad Air.

Huawei Watch 4 va sosi cu un design futurist, cu un corp metalic robust. Aflăm şi că va putea comunica prin satelit ca şi Huawei Watch Ultimate. E vorba doar despre versiunile din China deocamdată. Designul noului smartwatch aminteşte puţin de Huawei Watch 3 Classic, care costă în jur de 330 de euro acum.

Huawei a adaptat şi forma butonului crown digital şi a schimbat şi modul în care conturează marginile ecranului. E vorba despre un ecran aproape edge to edge, cu muchii foarte înguste. Ştim că acest ceas va sosi cu Wi-Fi, GPS, NFC şi 4G, plus încărcare wireless la 5W. Se zvonea la un moment dat că va aduce un corp din zirconiu.

Apare şi un teaser pentru tableta Huawei MatePad Air, care ar putea fi cea mai puternică tabletă produsă vreodată de Huawei. Va fi ultraslim, aşa cum indică şi numele şi va sosi cu două camere în spate şi o ramă metalică uşor rotunjită. Vor mai debuta pe 18 mai şi un notebook MateBook E 2 în 1, dar şi seria de laptopuri MateBook X 2023.

Etichete: , , , ,

Sursa: notebookcheck