Top 5 jocuri lansate pe mobil în mai 2023

Scris de | 9 mai, 2023
Top 5 jocuri lansate pe mobil în mai 2023

O nouă luna aduce şi noi jocuri pe mobil, inclusiv titluri din universul LEGO, un sequel pentru Alto’s Odyssey, dar şi un nou Dumb Ways to Die. Câteva sunt gratuite, câteva sunt contra cost, dar cel LEGO e mai ieftin decât varianta de PC sau consola.

Iată noile titluri pe care le recomandăm:

Dumb Ways to Die 4

Dumb Ways to Die a fost mereu un joc amuzant de încercat pe mobil, pentru a privi cum moare acel wannabe Mister Meeseeks din Rick and Morty, în cele mai stupide moduri. Ei bine a apărut acum şi Dumb Ways to Die 4, o colecţie de mini jocuri, în care omuleţi în formă de fasole se pun în situaţii extrem de periculoase.

Scopul nostru este să îi ajutăm să evite dezastrul. Vom sări peste cactuşi, evita mine, ne vom juca cu bate şi explizibil şi chiar vom spăla pe dinţi crocodili. Mini game-urile se mişcă foarte rapid şi se succed. Fie ajuţi omuleţii să scape, fie îi vezi murind dacă eşti curios unde s-a dus mintea dezvoltatorilor.

Jocul e gratuit in Play Store

LEGO Bricktales

LEGO Bricktales este disponibil pe Android, după ce a fost disponibil pe PC şi console o perioadă şi vine la un preţ atractiv. Costă 25% din cât costă pe PC. Jucăm aici ca nepotul unui mare inventator, al cărui parc preferat de distracții se închide dacă nu îl readucem la gloria sa de odinioară. Trebuie să reparăm totul şi avem şi un sidekick, un robot extraterestru, care ne ajută să reconstruim parcul folosind cristale ale fericirii.

Cristalele se obţin rezolvând problemele altora şi făcându-i fericiţi. Poţi personaliza mini figurinele personajelor principale şi construi cărămidă cu cărămidă, pe măsură ce rezolvaţi puzzle-urile bazate pe fizică. Puteţi crea poduri, tronuri pentru monarhi şi chiar să daţi o tură prin parc.

Există şi un mod sandbox, în care vă puteţi întoarce în locaţii deja vizitate şi să vă jucaţi cu construcţii fanteziste. Jocul se poate descărca din Play Store pentru 23 lei

Laya’s Horizon

Alto’s Odyssey şi Alto’s Adventure au făcut senzaţie pe mobil, iar acum avem deja un sequel, cunoscut drept Laya’s Horizon. Jocul acesta soseşte prin intermediul celor de la Netflix, iar protagonistul se numeşte Laya şi explorează un univers captivant. Avem un univers 3D la dispoziţie, dar gameplay-ul s-a schimbat. Nu ne mai dăm cu snowboard-ul sau pe nisip, ci folosim o mecanică wingsuit pentru a naviga în acest univers.

Jocul e inspirat din zborul cu wingsuit-ul şi vom folosi degetul drept şi stâng pentru a controla braţele lui Laya, virând, dând boost-uri, urcând şi coborând. Sunt peste 40 challenge-uri de finalizat, cu recompensele fiind mantii şi charm-uri, dar şi abilităţi.

Jocul e gratuit in Play Store

Valiant Force 2

După o lansare de mare succes în Asia de Sud Est, RPG-ul fantasy Valiant Force 2 primeşte un debut global şi pare să fie un JRPG clasic. Deşi e o parte a doua, povestea se poate savura şi de sine stătătoare. Avem de-a face cu un RPG cu grafică 3D grid-based, cu o poveste fantasy epica şi cu nivel de dificultate destul de mare.

Povestea jocului are loc la un deceniu după evenimentele din Valiant Force şi cu această ocazie ne întoarcem pe tărâmul lui Arathos, pe măsură ce el se scufunda iar în haos. A dispărut cristalul din Arathos şi noi trebuie să-l recuperăm. Titlul include boss battle-uri epice.

Jocul e gratuit in Play Store

Peridot

Peridot este un joc de aventuri şi de îngrijit animale de companie, care vine de la Niantic, producătorul lui Pokemon Go. E un fel de Tamagotchi combinat cu Pokemon Go. Jocul se lansează pe 9 mai pe iOS şi Android. Titlul este tot unul augmented reality, în bună tradiţie Niantic şi vă va permite să găsiţi itemuri prin împrejurimi, care vă vor ţine animalul de companie fericit. Puteţi face şi poze şi video-uri pentru a imortaliza momentul.

Se vor putea împerechea diferite exemplare de Peridot pentru a obţine unele noi. Unele vor moşteni trăsăturile părinţilor lor. Jocul e gratuit in Play Store

Etichete: , , , ,