LG anunță că gama sa de televizoare OLED din 2023 este disponibilă acum în România

Scris de | 17 mai, 2023
LG anunță că gama sa de televizoare OLED din 2023 este disponibilă acum în România

În gama de televizoare LG OLED din 2023 se află cele mai recente modele Z3, G3 și C3 din seria OLED evo. Aceste modele actualizate oferă o luminozitate și o precizie a culorilor mai ridicate, precum și o claritate și detalii mai bune datorită performanței tehnologiei LG OLED evo și noului procesor AI α9 Gen6.

Cel mai recent procesor din seria Alpha utilizează tehnologia Deep Learning asistată de AI prin care LG asigură calitatea imaginii și a sunetului. AI Picture Pro oferă acum upscaling și dynamic tone-mapping îmbunătățite, pentru o claritate mai bună și detalii mai bogate în fiecare cadru. AI Picture Pro integrează, de asemenea, o tehnologie de prelucrare a imaginii care detectează și rafinează zone importante, cum ar fi fețele oamenilor, pentru a le oferi o calitate HDR mai realistă. În plus față de ajustarea reproducerii imaginilor, procesorul AI α9 Gen6 alimentează și funcția AI Sound Pro de la LG, o caracteristică ce ajută spectatorii să fie mai aproape de acțiunea de pe ecran, oferind sunet surround virtual 9.1.2 din sistemul de difuzoare încorporat al televizoarelor.

O altă noutate a seriei G3 OLED evo din acest an este tehnologia Brightness Booster Max de la LG, care integrează algoritmi de amplificare a luminii complet noi, pentru a crește luminozitatea cu până la 70%. Luminozitatea este mapată și controlată pixel cu pixel. Modelele G3 OLED evo de la LG din 2023 se bucură și de o îmbunătățire estetică, prin introducerea design-ului discret One Wall. Fără a lăsa niciun spațiu vizibil atunci când sunt montate pe perete, modelele din acest an aduc un plus de stil și eleganță.

Televizoarele LG din gama OLED 2023 continuă să ofere suport pentru capabilitățile de îmbunătățire a imaginii și a sunetului Dolby Vision și Dolby Atmos. Mai mult decât atât, televizoarele LG din acest an oferă o integrare perfectă cu cele mai recente soundbar-uri LG, pentru un sunet surround cu calitate îmbunătățită IMAX, alimentat de tehnologia DTS:X. Cu funcția WOW Orchestra, utilizatorii se vor putea bucura de canalele audio ale televizorului, cât și ale soundbar-ului.

Așa cum era de așteptat, modelele LG OLED din 2023 oferă o gamă largă de caracteristici conforme cu HDMI 2.1a. Acestea sunt de asemenea primele televizoare certificate de către organizația HDMI pentru Quick Media Switching VRR (QMS-VRR). QMS-VRR poate elimina momentul de „ecran negru” care apare uneori la comutarea între conținutul redat de diferite dispozitive conectate prin porturile HDMI 2.1a ale televizorului.

Televizoarele LG OLED din 2023 sunt concepute pentru a fi mai prietenoase cu mediul, de la producție până la eliminare, creând cicluri de viață mai durabile. Acestea necesită mai puține materiale pentru producție decât televizoarele LED convenționale, pentru că nu au o unitate de tip backlit. De asemenea, ele integrează componente realizate din plastic reciclat și au ambalaje ecologice confecționate din materiale reciclabile, cu imprimare într-o singură culoare.

Pentru gaming, televizoarele au un timp de răspuns de 0,1 milisecunde, un input lag redus și până la patru porturi HDMI 2.1a. Ele sunt echipate și cu Game Optimizer, care permite utilizatorilor să selecteze și să comute rapid între caracteristicile specifice gaming-ului și să acceseze rapid setările pentru G-SYNC Compatible, FreeSync Premium și refresh rate-ul variabil (VRR). Mai mult, LG Electronics îmbunătățește experiența de gaming în cloud pe televizoarele sale din 2023 prin adăugarea suportului 4K pentru platforma NVIDIA GeForce NOW, fără a fi necesare descărcări, instalări sau echipamente suplimentare. 

Campanie promoțională la aniversare

La celebrarea celor 10 ani în tehnologia OLED, LG vine în întâmpinarea clienților din România cu un pachet de servicii premium pentru achizițiile de televizoare OLED din gama 2023, în primele 3 luni de la data achiziției. Asfel, LG oferă o garanție promoțională extinsă de 1 an, mărind astfel perioada de garanție la 3 ani de la data inițială de cumpărare, iar pentru ecranul OLED se oferă un serviciu gratuit de reparare a daunelor externe ale panoului.

În plus, LG oferă servicii de suport tehnic, printre care consultanță specializată la domiciliu, verificare a funcționării televizorului OLED și reinstalarea produsului pe perete în noua locuință. Mai mult, la achiziționarea modelelor incluse în campanie, utilizatorii beneficiază pe toată durata anului 2023 de serviciile premium de instalare oferite de echipele de specialiști LG, alături de sfaturi utile cu privire la utilizarea opțiunilor LG OLED. Campania este disponibilă între 15 mai și 31 august 2023. Noile televizoare sunt deja disponibile la retailerii din România.

Etichete: , , , , , ,