Ce a pregătit Samsung pentru East European Comic Con 2023

Scris de | 19 mai, 2023
Ce a pregătit Samsung pentru East European Comic Con 2023

Azi debutează East European Comic Con 2023, eveniment care se întinde pe 3 zile, între 19 şi 21 mai. El aduce împreună iubitorii de benzi desenate, super eroi, jocuri video, dar şi seriale, filme, obiecte colecţionabile şi hobby-uri geeky. Samsung va avea un stand dedicat si vedem ce a a pregătit pentru EECC 2023.

Vizitatorii standului sunt așteptați să testeze experiența de gaming pe telefoanele mobile din seria Galaxy S23, precum și pe televizoare din seria Neo QLED 2023. Aceștia sunt invitați să participe la sesiuni de Wild Rift, PUBG, Fornite, Among US, FIFA și multe alte jocuri. 

Mai mulți ambasadori de brand Samsung, streameri și gameri români recunoscuți vor fi prezenți în cele 3 zile de eveniment la cornerul #PlayOnWithSamsung, unde îi vor invita pe vizitatori să se alăture unor sesiuni de gaming 1 la 1 împreună cu ei atât pe mobile, cât și pe televizoarele Neo QLED 4K (alături de o consolă Xbox). 

Pentru prima zi de eveniment – vineri, 19 mai – Samsung a pregătit pentru intervalul 18:00-20:00 următoarele activități:

  • o sesiune de gaming cu Lectură de la A la Z, care se va juca Wild Rift cu participanții de la stand;
  • o sesiune de gaming cu saZami, care se va juca Fornite cu participanții de la stand;
  • o sesiune de gaming cu Tedereu, care se va juca PUBG cu participanții de la stand.

Pentru sâmbătă, 20 mai, programul din cadrul standului va fi:

  • 12:00 – 15:00: o sesiune de mobile gaming cu echipa GRL Power, formată din Antonia Nuckle, Irina Simion (Reddysh), KarinulAdrii von B și Alexa TV, în cadrul căreia se vor juca cu participanții Among Us; 
  • 15:30 – 17:00: Graure și Drăcea se vor duela în PUBG cu Tedereu, precum și cu participanții de la stand;
  • 17:00 – 19:00: I Hate Pink va alege trei participanți de la stand cu care se va duela în Dude Theft Wars și Stumble Guys.

Programul zilei de duminică, 21 mai este următorul: 

  • 12:00 – 14:00: Ovidiu Pătrașcu (Ovvy) se va juca FIFA pe Neo QLED 4K cu participanții de la stand;
  • 13:00 – 15:00: Jaxi va juca Ice Hockey pe Galaxy S23 cu participanții de la stand.

Toate sesiunile de gaming din program vor fi moderate de Pop The Caster, parte din echipa Nexus. 

Samsung este prezent an de an la Comic Con și participă activ, atât prin proiectele sale, cât și prim tehnologiile de ultimă generație ale produselor sale, la dezvoltarea industriei de gaming. Produsele Samsung sunt concepute pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune experiențe de gaming, lucru posibil datorită unor caracteristici precum rata de refresh mare, performanța excelentă, bateria care rezistă pe durata întregii zile etc.  

Activitățile pregătite de Samsung pentru Comic Con se înscriu în platforma sa de gaming Play On with Samsung. Platforma #PlayOnWithSamsung reunește toate acțiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de conținut, inițiative ale creatorilor de conținut de gaming, precum și organizarea de competiții de gaming proprii. 

Puteți afla multe detalii despre #PlayOnWithSamsung pe: https://www.samsung.com/ro/playonwithsamsung/.   

 

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,