Următorul joc Assassin’s Creed se numeşte Mirage şi se va lansa pe 12 octombrie

Scris de | 25 mai, 2023
Următorul joc Assassin’s Creed se numeşte Mirage şi se va lansa pe 12 octombrie

Ubisoft a decis în sfârşit să asculte de fani şi să revină la parkour şi stealth pentru următorul joc Assassin’s Creed. Astfel, Assassin’s Creed Mirage va sosi în octombrie, mizând fix pe aceste elemente.

Anunţat la PlayStation Showcase-ul de pe 24 mai, titlul va debuta pe 12 octombrie. Acţiunea se petrece la două decenii după cea din Assassin’s Creed Valhalla şi pune gamerii în pielea lui Basim Ibn, în oraşul Bagdad. Anul este 861 şi accentul se pune pe stealth şi asasinarea ţintelor fără a da de bănuit. Trailerele fac jocul să pară că AC-urile vechi, dar apar şi unele mecanici din Valhalla.

Basim are un vultur care poate face scouting şi detecta ameninţări şi ţinte. Dezvoltat de Ubisoft Bordeaux, studioul dn spatele lui Wrath of the Druids, expansion Valhalla, noul titlu este un tribut pentru primul Assassin’s Creed. Basim este un tânăr hoţ, cu un trecut misterios, care se alătura grupării Hidden Ones din Alamut, căutând răspunsuri. Jocul va avea şi o versiune cu voce în limba arabă, pe lângă cea în engleză.

Assassin’s Creed Mirage va sosi pe PS4 şi PS5, dar şi pe Xbox One, Xbox Series X şi S, Amazon Luna şi PC. Cine face precomandă primeşte un quest bonus la lansare, The Forty Thieves, cu peştera lui Ali Baba.

Etichete: , , ,

Sursa: Engadget