Huawei Watch 4 şi Watch 4 Pro au acum preţ, dată de lansare

Scris de | 26 mai, 2023
Huawei Watch 4 şi Watch 4 Pro au acum preţ, dată de lansare

Huawei a prezentat ceasurile Watch 4 şi Watch 4 Pro pe 9 mai la Munchen, dar nu a dezvăluit atunci nici preţul şi nici data lor de lansare. Iată că acele informaţii apar azi şi le aflaţi în rândurile următoare.

Premiera acestor produse este suportul eSIM, iar noile purtabile îşi vor începe precomanda de pe 8 iunie. Se vor vinde în magazine fizice şi online de pe 22 iunie. Huawei Watch 4 şi Huawei Watch 4 Pro vin cu o autonomie destul de impresionantă, modelul Pro putând ajunge la 21 de zile de funcţionare cu o singură încărcare, când are activat modul Ultra Long Battery Life.

Chiar şi în acest mod veţi avea monitorizare a sănătăţii şi activităţilor sportive. Huawei a prezentat pe aceste modele şi o interfaţă ceva mai interactivă şi intuitivă, dar şi un Quick Bar pentru acces mai rapid la cele mai des folosite aplicaţii. Avem şi un Huawei Assistant scos în faţă, dar şi un Petal Maps regândit pentru a fi folosit pe un ceas cu conexiune proprie la Internet.

Avem şi Health Check, Respiratory Check, care va asculta tusea folosind microfoanele, plus posibilitatea de a partaja date despre sănătate cu membrii apropiaţi ai familiei. Apare şi funcţia Glance, care face 7 teste consecutive de sănătate şi vă oferă un rezultat detaliat.

Huawei Watch 4 porneşte de la 450 de euro în versiunea cu corp din oţel inoxidabil şi curea din fluoroelastomer. Watch 4 Pro cu o curea din piele şi corp din titaniu va costa 550 de euro. Versiunea din titaniu şi la nivel de curea este 700 de euro.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena