Nothing Phone (2) primeşte în sfârşit o dată de lansare şi detalii despre baterie

Scris de | 26 mai, 2023
Nothing Phone (2) primeşte în sfârşit o dată de lansare şi detalii despre baterie

Unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale anului 2023 este Nothing Phone (2), poate şi pentru că spre deosebire de predecesor va juca în segmentul flagshipurilor şi nu al telefoanelor midrange. Ei bine azi avem în sfârşit o perioadă de lansare.

Carl Pei, CEO-ul şi fondatorul Nothing a confirmat că Nothing Phone (2) se va lansa în iulie 2023. El a dezvăluit informaţia într-un interviu cu cei de la Forbes. Pei a mai dezvăluit în trecut şi faptul că telefonul va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, clar un pas deasupra lui Nothing Phone (1), care se mulţumea cu un Snapdragon din seria 700.

E drept că Nothing nu a ales cea mai puternică opţiune, deoarece nu a optat pentru un Snapdragon 8 Gen 2 pe noul flagship. Posibil să fie vorba despre costul foarte ridicat al acestui CPU şi despre faptul că e foarte disputat în rândul companiilor mari. Nothing a partajat şi o imagine teaser la începutul lunii mai, iar acum se pare că asistăm la debutul unei campanii de lansare, după model clasic OnePlus/Nothing, cu crâmpeie de informaţii oferite săptămânal.

Aflăm şi că bateria noului telefon va avea o capacitate de 4700 mAh, cu 200 mAh mai mult decât Nothing Phone (1), dar sub standardul actual al flagshipurilor, de 5000 mAh. Alte scăpări vorbesc despre 8 sau 12 GB RAM LPDDR5, 128 sau 256 GB stocare UFS 3.1, un ecran AMOLED de 6.55 inch cu refresh rate de 120 Hz. Aşteptăm şi difuzoare stereo şi un sistem de iluminare Glyph cu noutăţi.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena