HyperX anunță noile căști de gaming Cloud III

HyperX anunță astăzi căștile de gaming HyperX Cloud III în cadrul COMPUTEX 2023. Căștile de gaming Cloud III oferă un confort deosebit și o experiență audio în jocuri imersivă, cu noi drivere unghiulare de 53mm. În plus, include activare pe viață a DTS Headphone:X pentru spatial audio. În urma succesului Cloud II, introduse în 2015, HyperX a îmbunătățit toate aspectele căștilor.

HyperX a dezvăluit, de asemenea, HyperX Cirro Buds Pro True Wireless, concepute pentru a oferi o experiență de ascultare îmbunătățită, cu un confort maxim. Caracteristicile includ o autonomie de până la 35 de ore, drivere dinamice de 8 mm și conectivitate wireless Bluetooth. Acestea oferă o anulare precisă a zgomotului cu tehnologie hibridă de anulare activă.

Mai multe informații despre noile produse:

  • Căștile de gaming HyperX Cloud III: HyperX și-a construit linia de căști de gaming Cloud, devenită legendară, pe confortul specific HyperX, iar atenția la detalii continuă cu Cloud III. Echipat cu driverele de 53 mm reproiectate și cu DTS Headphone:X, acesta oferă, de asemenea, spatial audio. Echipa de ingineri acustici HyperX a reglat la comandă driverele căștilor pentru un sunet și o precizie optime. Cloud III este, de asemenea, proiectat pentru sesiuni de joc prelungite, datorită pernuțelor de ureche din spumă cu memorie HyperX și a căptușelii suplimentare din banda de cap. Căștile includ un microfon ultraclar de 10 mm cu anulare a zgomotului și un filtru pop intern cu plasă metalică care reduce zgomotul perturbator. De asemenea, dispune de comenzi audio și microfon pe cască și este compatibil cu PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și dispozitive mobile. Căștile sunt prevăzute cu conectori de 3,5 mm, USB-C și USB-A și sunt livrate cu un adaptor subțire pentru SUA, care oferă conectivitate atât USB-C, cât și USB-A
  • HyperX Cirro Buds Pro True Wireless Earbuds: Căștile Cirro Buds Pro oferă o anulare a zgomotului cu tehnologie hibridă de anulare activă a acestuia. Căștile oferă, de asemenea, un mod de sunet ambiental pentru ca utilizatorii să rămână conectați la mediul înconjurător, precum și conectivitate audio cu latență redusă pentru jocurile mobile. Cu conectivitate Bluetooth 5.2, căștile oferă în același timp durabilitatea HyperX, cu o clasificare IPX4 de rezistență la apă, iar carcasa de încărcare protectoare poate încărca complet căștile în doar 40 de minute. Căștile au trei seturi de vârfuri pentru urechi pentru o potrivire personalizată și sigură și o autonomie de până la 35 de ore. Cirro Buds Pro sunt disponibile în culorile negru, albastru și cafeniu.