Razer dezvăluie căştile Hammerhead Earbuds Pro Hyperspeed, cu sunet THX

Scris de | 31 mai, 2023
Razer dezvăluie căştile Hammerhead Earbuds Pro Hyperspeed, cu sunet THX

Razer pare a se orienta de la o vreme spre căşti de tips buds când vine vorba de gaming, mai degrabă decât unele de tip over ear. Ei bine acum aflăm că tocmai au lansat modelul Razer Hammerhead Earbuds Pro Hyperspeed, iar dacă îşi merita numele pompos aflaţi mai jos.

Avem de-a face cu căşti in ear wireless cu suport THX, astfel că vom avea o experienţă cinematică de gaming inclusiv pe console. Acustica THX înseamnă şi acurateţe deosebită şi că vei auzi ce doreşte sound designerul să auzi. Oferă şi anulare activa de zgomot, una ajustabilă, pentru momentul când joci jocuri sau ai căştile conectate la smartphone.

Au şi mod Do Not Disturb, care trece pe silent notificările din orice aplicaţie în afară de cea folosită în mod activ. Hammerhead Pro HyperSpeed sunt compatibile cu majoritatea hardware-ului modern, de la PC-uri la Mac-uri şi smartphone-uri la Xbox-uri, PlayStation şi Nintendo Switch.

Face pairing inclusiv via un HyperSpeed Wireless Dongle de 2.4 GHz, care se conectează via USB. Astfel poţi efectua o conexiune wireless la dispozitive care nu suporta neapărat Bluetooth audio fără să sacrifici stabilitatea conexiunii sau fidelitate audio.

Produsul costă 199 euro şi se vinde de azi. Vine la pachet cu toc de încărcare şi dongle wireless.

Etichete: , , , ,

Sursa: lifewire