Xiaomi a lansat o bicicletă de fitness care îţi încarcă smartphone-ul

Scris de | 5 iunie, 2023
Xiaomi a lansat o bicicletă de fitness care îţi încarcă smartphone-ul

Xiaomi a dezvăluit un nou produs care combină fitness-ul cu încărcare de smartphone-uri. E vorba despre o bicicletă staţionară, care poate genera electricicate şi încărca terminalele mobile.

Produsul se numeşte Xiaomi Mi Home Dynamic Bike şi vine cu un design care e ceva între Apple şi Tesla, aş îndrăzni să zic. Vine pe alb şi gri mat şi cântăreşte 39.5 kilograme. Zona de controale e portocalie, iar produsul ocupa 0.45 metri pătraţi (895 x 515 mm). Bicicleta poate genera 50W de electricitate convertind-o pe cea obţinută din pedalat.

Bicicleta are propria structură cu încărcare wireless rapidă la 20W, cu o bobină duală, care converteşte energia creată în timpul pedalatului. Vine cu un port integrat USB-C, care se asigura că poţi conecta orice dispozitiv compatibil. Xiaomi My Home Dyanmic Bike începe încărcarea de electronice dacă pedalezi la viteze de 60 RPM sau mai ridicate.

Atunci când generatorul e la încărcare maximă se atinge valoarea mai sus menţionată de 50W. Dispozitivul are un ecran rotund LED care afişează frecvenţa mişcării, distanţa parcursă, calorii arse şi alte date. Porneşte cu un singur buton şi are 32 de viteze. E compactă şi se poate muta uşor, iar designul e unul care nu generează zgomot.

Vine şi cu NFC şi conexiune la Xiaomi Home.

Etichete: , , , , , ,