Samsung confirmă oficial lansarea lui Galaxy Z Flip 5, Fold 5 în iulie 2023

Scris de | 7 iunie, 2023
Samsung confirmă oficial lansarea lui Galaxy Z Flip 5, Fold 5 în iulie 2023

După speculaţii îndelungate, Samsung a confirmat în sfârşit data când va prezenta următoarele sale telefoane pliabile. E vorba despre Samsung Galaxy Z Fold 5 şi Samsung Galaxy Z Flip 5, care urmează să sosească în ultima săptămână din iulie.

Am aflat recent şi că evenimentul de prezentare nu se mai ţine în UK, SUA sau Europa, ci în Coreea de Sud, la Seoul. Samsung a trimis pe 7 iunie 2023 o notă spre media, confirmând că Galaxy Unpacked are loc la Seoul la COEX, în Samseong-dong, Gangnam. Încă de la primul eveniment Unpacked din 2010, în Las Vegas, Samsung şi-a ţinut evenimentele globale Unpacked în oraşe cheie de pe glob, inclusiv Barcelona, Berlin, Londra şi New York.

Chiar dacă sud coreenii nu au dezvăluit data exactă, în afara „ultimei săptămâni din iulie 2023”, totul pare a indica spre data de 26 iulie. În plus, deşi Samsung nu a spus ce produse dezvăluie acolo, ne aşteptăm să fie destul de multe: Samsung Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Watch şi seria de tablete Galaxy Tab S9.

Pentru Galaxy Z Fold 5 aşteptăm un upgrade de cameră, CPU Snapdragon 8 Gen 2 şi mici schimbări de design, care aduc o închidere etanşă şi balama mai compactă. Z Flip 5 creşte semnificativ mărimea diagonalei ecranului extern, undeva pe la 3.4 inch, cu un format „folder”. Ceasurile noi vor putea identifica bătăile neregulate ale inimii şi vor sosi în variante Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 6 Pro şi Galaxy Watch 6 Classic.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Phone Arena