Samsung Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5 se vor lansa pe 26 iulie

Scris de | 17 mai, 2023
Samsung Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5 se vor lansa pe 26 iulie

După câteva speculaţii şi scăpări cu privire la debutul lui Samsung Galaxy Z Fold 5 şi Galaxy Z Flip 5, acum avem şi o dată precisă de lansare. E vorba despre 26 iulie, iar pliabilele vin astfel mai devreme decât de obicei.

Ştiam deja că noile modele Samsung vor debuta la final de iulie în loc de obişnuitul august, dar nu aveam ziua exactă. Informaţia nouă vine de la Chosun Media, publicaţie sud coreeană. Vanzaril produselor vor începe pe 11 august. Publicaţia afirmă şi că Samsung va găzdui evenimentul Unpacked la Seoul, în locul unei clasice dezvăluiri în SUA.

Un insider din industrie afirmă că lansarea mai devreme e provocată de performanţa modestă a segmentului semiconductor de la Samsung, când vine vorba de vânzări. Cu profit scăzut din zona de componente, devine foarte important ca divizia Mobile să obţină venituri mai ridicate. Lansarea acestor telefoane va crea destule vânzări până vine iPhone 15 încât Samsung să aibă un profit serios.

Recent am aflat că Galaxy Z Fold 5 şi Z Flip 5 vor folosi aceleaşi panouri interne M12 OLED ca şi Fold 4 şi Flip 4, în locul noului M13, păstrat pentru Google Pixel Fold. Pe de altă parte, Galaxy Z Flip 5 va avea un ecran extern mult mai mare, sărind de la 1.9 inch pe Flip 4 la aproximativ 3.4 inch. Marea noutate a smartphone-urilor pliabile e faptul că vor avea un design fără goluri între cele două jumătăţi şi cu balama picătură.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena