Jocul The Division ajunge pe mobil gratuit şi se numeşte Resurgence

Scris de | 14 iunie, 2023
Jocul The Division ajunge pe mobil gratuit şi se numeşte Resurgence

Ubisoft a anunţat în această săptămână o variantă a jocului The Division pentru mobil, cunoscută drept Resurgence. Ea va fi disponibilă gratuit şi avem de-a face aici cu un third person shooter care va avea loc în acelaşi univers cu precedentele jocuri The Division.

The Division 1 şi 2 au strâns un număr măricel de fani, inclusiv în România şi mulţi se joacă în coop. Deşi la început jocul nu a făcut furori, treptat aventura pandemică din marile oraşe americane a început să prindă. Jocul se petrece în New York şi este realizat pe bază de tehnologie Unreal Engine 4. Vine cu un ciclu noapte-zi şi sistem de vreme dinamică.

Dacă nu va sună cunoscut povestea din The Division, aflaţi că e vorba despre o pandemie care face ravagii la nivel global. Agenţi militari sunt activaţi pentru a restabili ordinea. Primul The Division are avut loc la New York, iar al doilea în Washington, iar acum revenim în NY. Avem clase de personaje, loadout şi în bună tradiţie Ubisoft perk-uri şi skill-uri deblocabile.

E interesant şi că avem multe moduri de joc, cu misiuni principale, secundare, PvP şi Events. Dacă vă uitaţi la gameplay online o să vedeţi că jocul o să fie static uneori, cu secţiuni important de cover shooter. Folosim două arme principale, dar şi abilităţi speciale. Avem şi mult loot şi ni se promite o experienţă AAA de pe PC adusă pe mobil.

Etichete: , , , ,

Sursa: fonearena