OPPO Find N3 Flip a apărut în primele imagini, primeşte încă o cameră faţă de predecesor

Scris de | 24 iunie, 2023
OPPO Find N3 Flip a apărut în primele imagini, primeşte încă o cameră faţă de predecesor

În vreme ce Samsung pregăteşte două telefoane pliabile pentru luna iulie 2023, rivalii nu se lasă şi vin cu propriile alternative. OPPO spre exemplu e gata să lanseze un OPPO Find N3 Flip, care tocmai a înregistrat prima scăpare.

OPPO Find N2 Flip a debutat luna februarie la Londra, deci pare prematur debutul unui succesor deja. OPPO a avut pentru scurt timp cel mai mare ecran extern de pe piaţă (2.8 inch), înainte să apară Moto RAZR 40 Ultra. Acum avem o randare cu acest OPPO Find N3 Flip, care pare să adopte un ecran extern similar cu cel de pe Find N2 Flip.

OPPO nu intra în jocul diagonalelor crescute pentru ecranul cover, care se dispută acum între Moto RAZR 40 Ultra, la 3.5-3.6 inch şi Samsung Galaxy Z Flip 5, cu ecranul „folder” de 3.4 inch. Find N3 Flip a primit totuşi ceva nou: o cameră extra faţă de predecesor. Poziţionarea camerelor a rămas la fel ca la FInd N2 Flip, doar că apare un al treilea senzor.

Se pare că terminalul preia setup-ul de camere de la OPPO Reno10 Pro, ceea ce înseamnă că vom vedea la bord o cameră principală de 50 MP cu stabilizare optică şi senzor Sony IMX890, plus o cameră de 8 MP ultrawide şi una de 32 MP cu zoom optic 2X. Aceasta din urmă e extra faţă de Find N2 Flip. Restul dotărilor? Cam la fel… Avem procesor MediaTek Dimensity 9000+, 8 sau 12 GB RAM şi o baterie de 4300 mAh cu încărcare la 44W.

Difuzoare stereo şi ecran principal de 6.7 inch cu refresh rate de 120 Hz. Sună mai degrabă a OPPO Find N2s Flip.

Etichete: , , ,

Sursa: 91mobiles