Samsung confirmă în sfârşit evenimentul de lansare a lui Galaxy Z Flip 5, Fold 5

Scris de | 7 iulie, 2023
Samsung confirmă în sfârşit evenimentul de lansare a lui Galaxy Z Flip 5, Fold 5

După o serie destul de lungă de scăpări şi confirmări cu jumătate de gură, Samsung a anunţat în sfârşit data la care va ţine următorul său eveniment de lansare, cel Unpacked. E vorba despre 26 iulie, adică fix data de care am auzit şi în leak-uri trecute.

Cu o lună în urma Samsung anunţa că va ţine evenimentul Galaxy Unpacked în Coreea de Sud în ultima săptămână din iulie. Are loc pe 26 iulie 2023 şi ne va aduce o sumedenie de produse noi: Samsung Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, seria de tablete Galaxy Tab S9, dar şi ceasurile Samsung Galaxy Watch 6.

Evenimentul Unpacked începe la Seoul la ora locală 11:00 dimineaţa şi va fi transmis pe canalul oficial YouTube Samsung, dar şi pe site-ul companiei. Din păcate acea oră înseamnă 5 dimineaţa în România, deci doar fanii hardcore Samsung vor prinde în direct evenimentul, dacă nu dorm.

Samsung a postat şi un nou teaser pentru eveniment, promiţând „un nou driver cultural” şi rugându-ne să „join the flip side”. Ambele telefoane pliabile noi vor aduce o balama picătură, care nu lasă gol între cele două jumătăţi, în vreme ce Z Flip 5 va avea un ecran extern mai mare, cu format folder şi diagonală de 3.4 inch. Ambele vor avea procesor Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy.

Z Fold 5 nu ar aduce prea mari schimbări faţă de Z Fold 4.

Etichete: , , , , ,

Sursa: GSMArena