Samsung Galaxy Z Flip 5 apare în prima fotografie pe viu

Scris de | 27 iunie, 2023
Samsung Galaxy Z Flip 5 apare în prima fotografie pe viu

Samsung Galaxy Z Flip 5 e aşteptat să debuteze pe 26 iulie 2023 în Coreea de Sud, alături de Samsung Galaxy Z Fold 5. Telefonul pliabil cu clapetă a făcut subiectul a multiple scăpări, sub formă de randări de tot soiul, dar azi apare în prima fotografie pe viu.

Acum îl vedem închis şi cu o husă aplicată, dezvăluind totuşi clar formatul de „folder” al ecranului extern. Apare şi o cameră duală şi un blitz LED, iar Galaxy Z Flip 5 aduce un ecran cover de 3.4 inch, un AMOLED cu rezoluţie de 720 x 748 pixeli. Va rula aplicaţii full screen, iar recent a fost confirmată printre ele şi Google Maps sau YouTube.

În afară de ecranul cover cel mare, vedem şi că Galaxy Z Flip 5 vine cu camere duale, care aduc aceiaşi senzori de 12 MP wide şi ultrawide de pe Z Flip 4. Mai vedem şi butoanele de volum şi cel Power în imagine, ultimul cel mai probabil asociat unui cititor de amprente. Galaxy Z Flip 5 va avea şi o balama în formă de picătură de apă, care ajută ca jumătăţile ecranului să se închidă etanş.

Vom beneficia şi de certificare IP58, de procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 8 GB RAM şi stocare de 128 GB UFS 3.1 sau 256 GB UFS 4.0. Va exista şi o baterie de 3700 mAh la bord cu încărcare la 25W, în vreme ce ecranul principal, cel pliabil are 6.7 inch şi refresh rate de 120 Hz, plus rezoluţie FHD+.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena