Ubisoft a lansat un costum haptic Assassin’s Creed, cu care simţi înjunghierile

Scris de | 18 iulie, 2023
Ubisoft a lansat un costum haptic Assassin’s Creed, cu care simţi înjunghierile

Am râs de sistemele cu feedback haptic din „Ready Player One”, dar iată că acum sunt cu un pas mai aproape de realitate. OWO Haptic Gaming System are un parteneriat cu Ubisoft, în cadrul căruia propune o nouă modalitate de a simţi experienţa Assassin’s Creed: o bluză cu feedback.

Pare genul de produs ce apare de 1 aprilie, dar în realitate e departe de a fi o glumă. Ubisoft vrea să ofere feedback haptic, încât să simţi toate senzaţiile unui asasin din jocuri precum noul Assassin’s Creed: Mirage. Acel joc, care îl are pe Basim ca protagonist şi acţiunea în Bagdad se lansează pe 12 octombrie. OWO Haptic Gaming System este o o bluză high tech, care e deja folosită în unele setup-uri VR, pentru a le oferi gamerilor feedback fizic pe corpurile lor, pentru a coincide cu acţiunea din joc.

Aparent feedback-ul haptic al acestui costum va permite să simţi mişcările precise ale asasinului în vreme ce îşi doboară ţintele. De asemenea vei simţi şi consecinţele atacurilor îndreptate spre tine, adică înjunghieri de exemplu. Ediţia Assassin’s Creed nu e disponibilă la vânzare încă, dar ediţia standard da şi costă 499 de euro.

Va dura 3 luni până ajunge comanda totuşi. Costumul foloseşte mici şocuri electrice pentru a simula senzaţii tactile şi ar putea să nu fie pentru toată lumea. E compatibil cu headseturi PC VR, probabil şi cu cel de pe PS5. Ar fi bun şi un tandem cu nişte mănuşi haptice.

AC: Mirage va sosi pe PC, PS4, PS5, Xbox One şi Xbox Series X şi S şi va fi mai puţin open world şi mai puţin RPG decât Valhalla şi Odyssey.

Etichete: , , , ,

Sursa: Hypebeast