OnePlus 12 a primit o dată de lansare; Va avea una dintre cele mai mari baterii de pe piaţă

Scris de | 19 iulie, 2023
OnePlus 12 a primit o dată de lansare; Va avea una dintre cele mai mari baterii de pe piaţă

În mod bizar au început să se intensifice şi îndesească zvonurile despre telefoanele flagship ale anului 2024. OnePlus 12 se numără printre telefoanele despre care ştim surprinzător de multe lucruri, deşi vă sosi de abia peste 5-6 luni.

Ei bine azi aflăm că telefonul va sosi în China pe final de an, în noiembrie sau decembrie. Asta pentru că OnePlus vrea să fie printre primele companii care adoptă procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, care va fi anunţat în octombrie 2023. Pe lângă asta vom primi o baterie surprinzător de generoasă, de 5400 mAh, cum nu am mai văzut pe telefoanele mobile până acum.

OnePlus 12 ar trebui să păstreze ecranul de 6.7 inch 2K AMOLED cu refresh rate de 120 Hz găsit pe predecesor. Aflăm şi că va trece la o cameră telephoto de 64 de megapixeli, cu stabilizare optică, dar aici sursele se contrazic. Pe de o parte unele afirmă că trecem la zoom optic 3X, altele că trecem la cameră periscop cu zoom optic 5X.

Ce e clar e că senzorul principal are 50 MP şi vine cu stabilizare optică. Avem parte şi de o cameră de 50 MP ultrawide şi de o cameră selfie de 32 MP. Senzorul foto principal ar fi un IMX Seria 900. Încărcarea se face la 100W, cu tehnologie SuperVOOC şi avem parte şi de încărcare la 50W wireless. Optica Hasselblad rămâne de asemenea în vigoare, cu calibrare coloristică de top.

Etichete: , , ,

Sursa: Fonearena