OnePlus 12 apare în cele mai clare imagini de până acum, aduce în sfârşit cameră periscop

Scris de | 13 iulie, 2023
OnePlus 12 apare în cele mai clare imagini de până acum, aduce în sfârşit cameră periscop

OnePlus 12 mai are destul până la debut, cel puţin cel european fiind aşteptat la MWC 2024. Înainte de asta avem un val de scăpări şi în afară de cele hardware azi vedem şi imagini proaspete cu terminalul, dar avem şi veşti bune legate de camera sa.

OnePlus 11 a dezamăgit printr-o cameră telephoto cu zoom optic 2X. Samsung a atins zoom-ul optic 10X de ani buni deja, dar rivalii au făcut un pas în spate. Mai sus de 5X nu prea mai sare nimeni. Pentru OnePlus 12 ni s-a pregătit un modul foto cu design siilar cu cel de pe OnePlus 11, doar că senzorii principal şi ultrawide se află în „rândul” de sus pe acel modul.

Asta în vreme ce cameră periscop ocupă rândul de jos, singură şi cu un spaţiu mare dedicat. Colaborarea cu Hasselblad e în continuare în vigoare şi semnalată de un logo între segmentele camerei. Ecranul e uşor curbat, iar orificiul pentru camera selfie e centrat, o schimbare faţă de OnePlus 11, care îl avea în partea stângă.

Ecranul are diagonală de 6.7 inch şi va fi un OLED de 120 Hz QHD+. OnePlus 12 va avea cel mai probabil la interior un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, care va fi dezvăluit prin octombrie. Scăpări recente au menţionat o baterie de 5000 mAh cu încărcare la 100W sau chiar 150W pe fir şi încărcare wireless rapidă. Camera ultrawide şi cea principală vor avea rezoluţii de 50 MP, iar cea periscopică cu zoom de 64 MP. Camera selfie are 32 MP.

Sursa: mysmartprice