Oppo a lansat în România noile sale telefoane, Reno10 5G și Reno 10 Pro

Scris de | 20 iulie, 2023
Oppo a lansat în România noile sale telefoane, Reno10 5G și Reno 10 Pro

Oppo a lansat pe piața locală noile smartphone-uri Reno10 5G și Reno10 Pro. În prima lună după lansare, cumpărătorii acestor modele au șansa de a câștiga o vacanță exotică participând la campania “Pregătește-te de vacanță cu OPPO Reno10”. Noile modele vin cu un design curbat 3D, clasic pentru smartphone-urile din gama Reno, care oferă o prindere confortabilă. Noile produse vin în două culori: Ice Blue și Silvery Grey pentru Reno10 5G și Glossy Purple și Silvery Grey pentru modelul Reno10 Pro.

Portretul, principalul avantaj al lui Reno10 5G

Reno10 5G are un senzor de 64MP 1/2-inch pe camera principală pentru o claritate și mai mare a imaginii, precum și o cameră de portret teleobiectiv IMX709 de 32MP pentru o experiență de portret îmbunătățită. Cu acest sistem de cameră pe ambele modele, seria Reno10 permite utilizatorilor să surprindă cu ușurință fotografii în orice fel de situație. Camera de portret 32 MP telephoto vine și cu un zoom optic de 2X, astfel că poate fi folosită pentru a face fotografii de tip portret datorită distanței focale de 47 mm. În plus, senzorul IMX709 RGBW al camerei este capabil să capteze mai multă lumină, permițând utilizatorilor să facă portrete luminoase și clare chiar și în medii întunecate.

Reno10 5G vine în premieră cu Portrait Expert Engine care optimizează întregul proces de fotografiere a portretelor prin recunoașterea subiectului, conservarea tonului pielii și claritatea imaginii, folosind algoritmii de AI de la OPPO și alte tehnici de procesare a imaginii. Cu aceste optimizări, Portret Expert Engine îi ajută pe utilizatori să realizeze portrete fidele, folosind modul Portret actualizat. Cu modul Portret, utilizatorii au acum acces la o nouă distanță focală de 2X adusă de Camera Telephoto Portrait, alături de opțiunea de a schimba setarea diafragmei de la orice valoare între f1.4 și f16.

Alte specificații

Reno10 5G vine cu un ecran de 6.7 inchi cu rată de refresh de 120Hz și suport pentru 1 miliard de culori. Telefonul are și tehnologie de încărcare rapidă SUPERVOOC de 67 W, având capacitatea de a încărca bateria de 5.000 mAh la 100% în aproximativ 47 de minute. Cu ajutorul Battery Health Engine de la OPPO, durata de viață efectivă a bateriei atât pentru Reno10 Pro 5G, cât și pentru Reno10 5G poate fi extinsă până la 1.600 de cicluri de încărcare și descărcare.

Ambele modele dispun de procesorul MediaTek Dimensity 7050 5G, care împreună cu sistemul de răcire asigură o experiență fluidă de utilizare chiar și atunci când telefonul rulează foarte multe aplicații. Cu tehnologia RAM Expansion, utilizatorii pot aloca temporar memorie ROM nefolosită pentru a spori fluiditatea funcționării. Reno10 Pro 5G și Reno10 5G au primit un rating A în certificarea de fluență de 48 de luni TÜV SÜD.

Noile modele rulează sistemul de operare ColorOS 13.1. OPPO Reno10 Pro 5G și OPPO Reno10 5G sunt disponibile la partenerii oficiali din România: Altex, Digi, eMAG, Flanco, Orange și Vodafone.

Concurs

În perioada 20 iulie – 20 august, cei care cumpără Reno10 și Reno10 Pro de la partenerii oficiali, pot participa la campania “Pregătește-te de vacanță cu OPPO Reno10”, ce oferă ca premiu cel mare o vacanță exotică de șapte zile pentru două persoane în Tenerife pentru cei care vor să exploreze noi posibilități de portret în scenarii surprinzătoare. Premiul al doilea constă într-un city-break de trei nopți pentru două persoane la Barcelona, iar premiul al treilea într-un week-end de două persoane în România. Modalitatea de înscriere este foarte simplă și constă în înscrierea facturii pe site-ul campaniei, aici.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,