TP-Link lansează aspiratoare robot, sub brandul Tapo. Cât costă Tapo RV30 și RV30 Plus

Scris de | 7 august, 2023
TP-Link lansează aspiratoare robot, sub brandul Tapo. Cât costă Tapo RV30 și RV30 Plus

TP-Link lansează în România primele aspiratoare robot din portofoliul companiei, modelele Tapo RV30 Plus, flagship-ul seriei și Tapo RV30. Gama Tapo este dedicată exclusiv dispozitivelor și soluțiilor smart home. „Dezvoltăm constant gama Tapo, tocmai în ideea în care dorim să satisfacem la scară largă nevoile utilizatorilor, nevoi care se află permanent într-o continuă schimbare. Am pornit de la camere smart, la prize, becuri, benzi LED, senzori, butoane și întrerupătoare smart, iar acum aducem în fața publicului o nouă categorie, aspiratoarele robot. Modelele Tapo RV lansate sunt primele din portofoliul nostru care vor fi disponibile pe piața din România, acestea având funcții diverse de utilizare” – a declarat Simona Nijnic, Sales Director TP-Link România.

Tapo RV30 Plus

Flagship-ul seriei este Tapo RV30 Plus, un aspirator robot care înglobează diverse funcții precum cele care au la bază senzori LiDAR și Gyro pentru navigare, reprezentând „creierul” aspiratorului robot, care îl ajută să navigheze fără a rămâne blocat sau fără a se răsturna. Tapo RV30 Plus mapează casa și găsește cea mai eficientă metodă de a curăța, prin aspirarea de tip 4200Pa, care curăță zone greu accesibile, fiind o soluție de curățare potrivită și pentru covoarele groase.

Cu ajutorul bateriei de 5000 mAh, acesta poate funcționa până la 5 ore continuu, iar o încărcare completă oferă până la 300 m2 de suprafață curățată. De asemenea, Tapo RV30 Plus este echipat cu un sistem inteligent de întoarcere la bază atunci când sacul este plin. În plus, dock-ul smart de golire automată are o putere de absorbție de 27000Pa și o capacitate de colectare de 4L, astfel că aspiratorul poate acoperi nevoile de aspirare ale unei familii, timp de 70 de zile. Sacii de colectare sunt conformi cu standardele de filtrare, având o eficiență de filtrare a bacteriilor de 95%.

Nu în ultimul rând, Tapo RV30 Plus este silențios, fiind astfel ideal de utilizat pentru utilizatorii care au animale de companie, acestea fiind ferite de zgomotul puternic care poate fi deranjant. Datorită sunetului redus prin intermediul ventilatoarelor și design-ului slim, acesta produce un zgomot de 60dB în modul „standard” și 55dB în modul „silențios”. Tapo RV30 Plus poate fi configurat și controlat prin intermediul aplicației Tapo, astfel încât acesta să mapeze traseul întregii case, iar apoi să fie folosit în mai multe moduri: fie pentru întreaga suprafață, fie în anumite camere sau doar în unele zone dintr-o cameră.

Tapo RV30

La fel ca și Tapo RV30 Plus, modelul Tapo RV30 este un aspirator robot cu mop și sistem dual de navigație LiDAR & Gyro, care permit aspiratorului să mapeze locuința pentru a evita curățarea repetată sau omiterea totală a unei zone, chiar și în condiții de iluminare slabă. Cu o putere de aspirare de 4200Pa, acesta îndepărtează murdăria din locurile greu accesibile, lăsând podelele și covoarele curate, iar mopul integrat dispune de 3 niveluri de putere pentru curățarea podelelor. Datorită detectării automate a tipului de suprafață, aspiratorul reglează automat puterea de aspirare în funcție de aceasta. 

Bateria de 5000 mAh asigură curățarea întregii locuințe timp de 5 ore după fiecare încărcare, iar atunci când bateria este scăzută, acesta se întoarce automat la dock-ul de încărcare, ca apoi să continue curățarea de unde a rămas. De asemenea, utilizatorii pot beneficia de curățare personalizată prin asocierea sau separarea anumitor zone și configurarea programelor personalizate în aplicația Tapo. Tot prin intermediul aplicației Tapo, utilizatorii pot controla aspiratorul Tapo RV30 de oriunde s-ar afla, iar atunci când sunt acasă, acesta poate fi controlat și prin comenzi vocale, folosind asistenți vocali precum Alexa sau Google Home.  

Prețuri

Noile aspiratoare robot TP-Link Tapo RV30 Plus și Tapo RV30 vor fi disponibile în curând și în România. Aspiratorul robot Tapo RV30 Plus va putea fi achiziționat la un preț recomandat de 2399.99 lei, în timp ce aspiratorul robot Tapo RV30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 1899.99 lei. Ambele modele de aspiratoare se vor găsi pe site-urile magazinelor partenere.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , , ,