Un posibil PlayStation 5 Slim a fost fotografiat şi apare într-un clip online

Scris de | 15 august, 2023
Un posibil PlayStation 5 Slim a fost fotografiat şi apare într-un clip online

În noiembrie se împlinesc 3 ani de când a debutat consola PlayStation 5 şi e momentul pentru un upgrade de mijloc de ciclu de viaţă. PS5 Pro a tot primit scăpări, iar acum e rândul lui PS5 Slim să o facă.

Zvonurile afirmă că Sony va lansa un PS5 Slim în septembrie, iar acum vedem imagini şi video cu acest dispozitiv. Ce e special la PlayStation 5 Slim? Faptul că are o unitate disc amovibilă. Se schimbă puţin şi designul faţă de PS5 cel clasic, noul venit fiind mai subţire şi un pic mai scurt. Prima imagine cu dispozitivul provine de pe un forum din China, dar apoi a apărut şi o scăpare a unui video.

Carcasa din plastic e cea prezentată aici, cu o zonă ceva mai protuberantă asociată drive-ului optic. Apare şi o curbură în mijloc, cu un spaţiu mai mic pentru ventilaţie (două decupaje pe fiecare parte a carcasei), plus două porturi USB-C în faţă. În acest moment PS5-ul actual are doar port USB-C şi USB-A în faţă.

Se pare că Sony vrea să vândă PS5 Slim de unul singur fără disc drive, sau sub formă de bundle, ceea ce înseamnă că modelul mai slim ar putea deveni în curând varianta standard de PS5, deci nu îl vom mai găsi şi pe PS5 cel clasic. Ulterior îi vom putea ataşa noi drive optic, cumpărat separat. De văzut cum va sta cu răcirea PS5 Slim, o problemă spinoasă la primele versiuni ale consolei, corectata ulterior.

Sony a vândut 40 de milioane de console PS5 şi a început recent şi o promoţie, care a dus preţul mai jos.

Etichete: , , , ,

Sursa: The Verge